Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνάντηση της Δημάρχου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας με τους εκπροσώπους του Δημήτρη Μελισσανίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρώτο βήμα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το γήπεδο της ΑΕΚ, ανάμεσα στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και τους εκπροσώπους του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του ανθρώπου που έχει αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στον χώρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ).

Εκεί η Δήμαρχος της πόλης, κα Ευτυχία Αποστολάκη, συνοδευόμενη και από τους τέσσερις Αντιδημάρχους της, συζήτησαν για περίπου δύο ώρες, με τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταρείας DIMAND και Πάνο Παναγιωτίδη, Γενικό Διευθυντή Λειτουργικών Δραστηριοτήτων της εταιρείας.  

Επειδή στη συζήτηση δεν επετράπη η παρουσία του τύπου, αυτό που μπορέσαμε να μάθουμε από όσα ειπώθηκαν είναι ότι επιθυμία της πλευράς Μελισσανίδη είναι πως μέσα στο καλοκαίρι να υπάρχουν επίσημες εξαγγελίες για την κατασκευή του γηπέδου στον ίδιο χώρο που ήταν και το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ που γκρεμίστηκε και μέσα στο 2013 να έχουν ξεκινήσει και τα έργα για τη δημιουργία γηπέδου που θα ξεπερνάει τις 30.000 θέσεις.

Ρεαλιστικό πλάνο

Μετά το πέρας της συνάντησης η Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, βρέθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους της εταιρείας που θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθεί η Διοίκηση του Δήμου για τις τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου.
Μας παρουσιάστηκε ένα ρεαλιστικό πλάνο, τελείως διαφορετικό από τα δεδομένα του παρελθόντος, στα πλαίσια του οποίου όχι μόνο διαφυλάσσεται ο χαρακτήρας της πόλης μας, αλλά αναβαθμίζεται και η ποιότητα ζωής των δημοτών-κατοίκων μας.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στην  επιστροφή της ΑΕΚ όχι μόνο στην πόλη της, αλλά στις ρίζες της γι’ αυτό και η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ