Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεταγραφικές κινήσεις από την ομάδα της Ριζούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Απόλλων Σμύρνης θωρακίζεται 

Σε μεταγραφικό ντεμαράζ προχωράνε οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Πιο ειδικά, η Ελαφρά  Ταξιαρχία μετά την ένταξη στο δυναμικό της των Γκουέλα και Αλβάρεζ (φώτο) προχώρησε σε συμφωνία με τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Χρήστο Μίνγκα.

Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα του Πλατανιά με 22 συμμετοχές στο ενεργητικό του. Ο δεύτερος είναι 29 ετών και άνηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στον Πανθρακικό έχοντας την τελευταία 22 συμμετοχές. Ακόμα οι κυανόλευκοι έχουν βάλει το μάτι τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ζουλιώτη (29 ετών δεξιό μπακ) και Θανάση Ρεπετσά  (30 ετών κεντρικό αμυντικό) που αγωνίζονταν πέρσι στον Ηρακλή Ψαχνών. 

“Το γήπεδο μόνο στον Απόλλωνα”

Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, κ. Σταμάτης Βελλής, αναφέρθηκε σε κρίσιμα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ενόψει και της επιστροφής της ιστορικής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Πιο ειδικά, επισήμανε: “ότι ευχής έργο να παραμείνει η ομάδα στην Super league. Αυτό που θέλω είναι να είμαι συνεπής 100% στις πληρωμές μου και να μην πηγαίνει 1η του μήνα και να υπάρχει χρέος από τον προηγούμενο σε ποδοσφαιριστές και προμηθευτές. Δεν θέλω να δημιουργήσω χρέη γιατί μετά σε παίρνουν από κάτω…”.

Οσον αφορά το γήπεδο της Ριζούπολης σημείωσε τα εξής: “διαισθάνθηκα τους φίλους της ομάδας, καθώς είμαι ένας από αυτούς. Ας μην κρυβόμαστε, είμαστε μία ομάδα με λίγο κόσμο. Εχουμε μικρή προσέλευση αλλά και το πλεονέκτημα του δικού μας γηπέδου που έχει κρατήσει τον κόσμο συσπειρωμένο. Είναι η ταυτότητά μας στο πέρασμα των χρόνων με τον καθένα να έρχεται σε αυτό για να περάσει δύο ώρες ευχάριστα να δει την ομάδα του, τον φίλο του που ξέρει σε ποια θέση κάθεται και να πιεί τον καφέ του στην καφετέρια του γηπέδου. Ο Απόλλων δεν έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ γιατί στην ουσία θα σε καπαρώσει. Λόγω μεγέθους στο τέλος θα σε βγάλει απ το σπίτι σου αφού θα συγκατοικείς και θα είναι σαν να είσαι εσύ ο νοικάρης και αυτή ο ιδιοκτήτης. Εμείς θέλουμε το όνομα της Ριζούπολης να συνδέεται μόνο με τον Απόλλωνα και την ιστορία του”. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ