Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Απόλλωνας και Ατρόμητος πήραν την άνοδο στους αγώνες μπαράζ της ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Χαλάνδρι πανηγύρισε δύο μεγάλες επιτυχίες

Την άνοδό του στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ κατάφερε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου μετά τη νίκη του με σκορ 1-0 στον αγώνα κατάταξης με τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου οι δύο ομάδες των προαστίων μας τέθηκαν αντίπαλοι με τους Χαλανδραίους να υποδέχονται τους Μαρουσιώτες και να ευνοούνται και με την ισοπαλία που τους έδινε το εισιτήριο.

Παρά αυτό το γεγονός οι γηπεδούχοι νίκησαν και πήραν δεύτερη συνεχόμενη άνοδο αφού πέρσι την ίδια εποχή πανηγύριζαν την άνοδο από τη τρίτη κατηγορία στη δεύτερη. Ηταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που κρίθηκε όσον αφορά το σκορ τρία λεπτά πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του, όταν ο Γαλανόπουλος ψύχραιμα με πλασέ  πέτυχε γκολ και με αυτό σφράγισε την άνοδο. Λίγο πριν ο Γκρέμο, που είχε μπει αλλαγή, είχε δοκάρι. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας Χαλανδρίου μαζί με την Α.Ε. Χαλανδρίου θα εκπροσωπεί το μεγάλο Δήμο στη μεγαλύτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Αθήνας.      

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κτενιαδάκης, Παναγιώτου, Φλοκιώτης, Κοτσαύτης, Φελέκης, Κατσιμεντές, Παπουτσής (86΄λ.τρ. Λισγάρης), Γαλανόπουλος, Κομνηνός (89΄Δημαλέξης), Κουφός (73΄Γκρέμο), Παππάς. 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Ντουντούμης, Σπύρογλου, Γεωργκόπουλος, Πίτσικας, Μιχαηλίδης, Κουτάλης, Ντάντης (57΄Μπούσιας), Θεοδώρου (88΄Πράσινος), Πέτας, Παναγιωτόπουλος, Μπολέτης (85΄Δήμος). 

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου επιβλήθηκε 4-3 της Άμιλλας

Την άνοδό του στην Β Κατηγορία της ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου μετά την μεγάλη του νίκη με σκορ 4-3 στον αγώνα κατάταξης στο Περιστέρι κόντρα στην Αμιλλα, η οποία στο παιχνίδι αυτό ευνοείται και με την ισοπαλία. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης και ήταν αμφίρροπος και συναρπαστικός για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ο Ατρόμητος από το ξεκίνημα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 6΄ πήρε προβάδισμα με γκολ του Χάλα (0-1). Οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα δίλεπτο έκαναν τη ανατροπή, αφού στο 18΄ο Χρόνης ισοφάρισε και στο 20΄ο Δέγκλερης έκανε το 2-1. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Χάλας πέτυχε και δεύτερο γκολ και το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2-2. Στο 78΄, όμως,   ο Μισαηλίδης έδωσε προβάδισμα στους Χαλανδραίους, ενώ στο 83΄ο Τασιόπουλος έβαλε γκολ ασφαλείας κάνοντας το 2-4 δίνοντας τους έτσι μαξιλάρι ασφαλείας αφού ήθελαν μόνο τη νίκη για να πάρουν την άνοδο. Το μόνο που κατάφεραν οι Περιστεριώτες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Ψομοζήτη να πετύχουν γκολ και να μειώσουν σε 3-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.Το σφύριγμα της λήξης προκάλεσε έντονους πανηγυρισμούς ανάμεσα των ανθρώπων της ομάδας των προαστίων μας για την επιστροφή στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ, ως επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους όλη την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε για αυτούς με τον καλύτερο τρόπο.     

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:  Οριανός, Νικάκης, Καλαμπόκης (76΄Κοταράς), Παντέλογλου, Ασημακόπουλος (40΄Σουμελίδης), Χαρίσης, Γούλας (65΄Τασιόπουλος), Μισαηλίδης, Αλ Ουρεϊκάν, Λοντσάρης, Χάλας. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ