Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται τα αθλητικά

προγράμματα παρά την κρίση

Με φόντο την πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, την πίτα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου, παρουσία δημοτικών συμβούλων, γυμναστών, διοικητικού προσωπικού αλλά και αθλούμενων κάθε ηλικίας που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, τους προπονητές, και συνολικά το προσωπικό, για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη λειτουργία των τμημάτων αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και τους αθλούμενους που σταθερά με τη συμμετοχή τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα τμήματα αθλητισμού του Δήμου. Τόνισε, επίσης, ότι το Μαρούσι είναι από τους λίγους δήμους πανελλαδικά που παρά την κρίση συνεχίζει να προσφέρει αθλητικά προγράμματα στους κατοίκους του, ενώ λειτουργεί κανονικά το δημοτικό του κολυμβητήριο.
«Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι σταθερή προτεραιότητα της Διοίκησής μας είναι να προσφέρουμε στους δημότες μας δυνατότητες άθλησης και να τους προσανατολίζουμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επιδιώκουμε να βάλουμε τον αθλητισμό και την άσκηση στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε όπως είναι η επέκταση του δικτύου των ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων στην πόλη μας, αλλά και το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων που εγκαθιστούμε αυτές τις μέρες. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε στους πολίτες επιλογές για καλύτερη Υγεία μέσα και από εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης εντός της πόλης μας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.
Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Νίκος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Ζήκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, όπως, επίσης, οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Τρίτων»: η πρόεδρος του Δ.Σ, κα Αναστασία Μέτσιου, ο τεχνικός σύμβουλος, κ. Κώστας Βλαντής και ο ταμίας, κ. Δημήτρης Λέκκας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ