Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κέρδισε και πλασαρίστηκε

στην κορυφή η Α.Ε.Ν. Κηφισιάς

Νίκη που την ανέβασε στην κορυφή της Α2 πέτυχε η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς που επιβλήθηκε με σκορ  128-68 του ΟΦΗ που λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. και αδυναμίας μετάβασης αρκετών βασικών της κατέβασε σύνθεση με τρεις εφήβους. 

Πιο ειδικά, η ομάδα των προαστίων μας ευνοήθηκε και από άλλο αποτέλεσμα και δεν έχασε την ευκαιρία να  νικήσει  και να ανέβει πάλι στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αφού  στα Τρίκαλα η ιστορική τοπική ομάδα επιβλήθηκε εύκολα του Φιλαθλητικού με σκορ 90-57 και πλησίασε στο πόντο την κορυφή.        

Τα αποτελέσματα των ομάδων των προαστίων μας στην Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ 
Περισσότερες ήταν οι ήττες από τα θετικά αποτελέσματα για τις ομάδες των προαστίων μας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ στην 15η αγωνιστική του Μαραθωνίου που συνεχίζεται με ενδιαφέρον. Πιο ειδικά, στον πρώτο όμιλο η ΦΕΑ έχασε εκτός έδρας από το Κουκάκι με σκορ 72-62, ενώ και οι Κουκουβάουνες ηττήθηκαν μακριά από γήπεδό τους από την Παλατιανή με σκορ 54-48.  Στο δεύτερο όμιλο η ΕΣΚΝ Ιωνίας έχασε δύσκολα στα Πευκάκια 72-69 από τον Αίολο-Ταύρο και ο Α.Ο. Περισσού λόγω φανερής διαφοράς δυναμικότητας στο κλειστό του σχολικού συγκροτήματος της οδού Κάλβου 77-49 από την Αναγέννηση Πετραλώνων. Νικητής από την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων βγήκε ο ΕΦΟΑ Σπύρος Λούης που επιβλήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου με 74-64 του αντιπάλου του. 

Ο Τυφώνας νίκησε με 77-75 τον Πανελλήνιο
Στην παράταση επιβλήθηκε εκτός έδρας η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Τυφώνα επί του Πανελληνίου με 77-75 και ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξει με 66-66. Οι Ηρακλειώτες βρίσκονται στην όγδοη θέση του ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ με 23 βαθμούς σε 15 παιχνίδια (8 νίκες και 7 ήττες) έχοντας απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματά τους .

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ