Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μια γιορτή του Αθλητισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη συμμετοχή στο Λαϊκό

Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας

Έναν καλά οργανωμένο αγώνα απόλαυσαν οι 1000 και πλέον δρομείς οι οποίοι παραβλέποντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έτρεξαν 10 χλμ. περιμετρικά του Γκολφ Γλυφάδας.

Από αυτούς περισσότεροι από 200 προέρχονταν από κάθε περιοχή της Αττικής και όχι μόνο, όπως από Λεχαινά, Κρανίδι, Θήβα, Λειβαδιά, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Λαμία, Λευκάδα, Πρέβεζα, Τρίπολη, μαζί με αλλοδαπούς υπηκόους όπως από Ρουμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Αγγλία, Ελβετία, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Σερβία, Ν. Αφρική, Μεξικό, Ιαπωνία, Πολωνία, Μολδαβία, Αλβανία, Γαλλία, Κροατία, Αίγυπτο, Ουγγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γεωργία, Ισπανία και Λουξεμβούργο, συμμετείχαν σε μια γιορτή του Αθλητισμού.
Μεγάλοι νικητές ήταν ο Γιάννης Χαμόδρακας με τον αριθμό 1846 και η Αντωνία Κορόζη με τον αριθμό 816, στους οποίους απονεμήθηκε κύπελλο.
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Κώστας Κόκκορης, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Στέλιος Λανδράκης, ο οποίος συμμετείχε στον Λαϊκό αγώνα δρόμου, ο Αντιδ/ρχος Πόλης, κ. Δημήτρης Βίγλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Μαυρακάκη και Δημήτρης Αλεβίζος, Έρη Καραμηνά από την παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ., κα Βάσω Καρακίτσου και ο Τομεάρχης Αθλητισμού, κ. Στράτος Κάννος ο οποίος είχε και την ευθύνη της Διοργάνωσης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ