Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο μουσείο της Ακρόπολης η

κλήρωση των πρωταθλημάτων

Σε χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση  των πρωταθλημάτων Α1 ανδρών-γυναικών και Α2 ανδρών χάντμπολ μετά τη συμφωνία που ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία χειροσφαίρισης της χώρας μας. Αυτή αναλυτικά αναφέρει: «η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η φετινή εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα γίνουν πολλές βραβεύσεις ενώ θα τιμηθούν και πρόσωπα που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Πιλαφάς και το ΔΣ της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο Δημήτρη Παντερμαλή και το Δ.Σ. του Μουσείου της Ακρόπολης για την ανταπόκριση και την συνεργασία”.
Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές των ανδρικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ΑΕΚ έκλεισε το θέμα των συμμετοχών των Ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά κύπελλα χάντμπολ για την νέα περίοδο και εδώ αναλυτικά βλέπουμε αυτές που κέρδισαν τη συμμετοχή τους αλλά και την διοργάνωση που θα αγωνιστούν. Διομήδης Άργους και ΑΕΚ στο EHF Cup, ΠΑΟΚ, ΑΣΕ Δούκα και Αερωπός Έδεσσας  στο Challenge Cup.
   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ