Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο νεαρός αθλητής του ΣΟΝΦ αναδείχτηκε τετάρτος στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη επιτυχία για τον

Γιώργο Καλογριδάκη στο σκάκι

Με μια από τις μεγαλύτερες ατομικές επιτυχίες στην ιστορία του σκακιού της Νέας  Φιλαδέλφειας  σημειώθηκε από τον αθλητή του ΣΟΝΦ Γιώργο Καλογριδάκη που βγήκε 4ος πανελληνιονίκης στην κατηγορία του ολοκληρώθηκαν τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν από 24-29 Ιούνη στο Ρίο.

Ο νεαρός παίκτης του ΣΟΝΦ πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση, επέδειξε μεγάλη μαχητικότητα, θέληση και πάθος για τη νίκη και με 5 ½ βαθμούς σε 7 αγώνες ισοβάθμησε στις θέσεις 2-4, στην ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική κατηγορία των παίδων κάτω των 16.
Ο Θοδωρής Καλογριδάκης που αγωνίζονταν στους παμπαίδες κάτω των 12, έκανε και αυτός αξιόλογη εμφάνιση σημειώνοντας 4 ½ βαθμούς και τερματίζοντας 12ος επί 71 συμμετεχόντων. Το γεγονός ότι δε βρέθηκε στην καλύτερή του φόρμα δεν του επέτρεψε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα για το οποίο όλοι πιστεύουν πως έχει τις δυνατότητες.  
Και οι δύο σκακιστές του ΣΟΝΦ είχαν προκριθεί από τους προκριματικούς αγώνες της Αττικής που έγιναν τον περασμένο Απρίλη βγαίνοντας δεύτεροι στις αντίστοιχες κατηγορίες, ενώ είχαν διακριθεί και στα τελικά των σχολικών πρωταθλημάτων.
Το σωματείο συγχαίρει τα παιδιά για την προσπάθεια, την απόδοση, και τις επιτυχίες τους και τους ευχεται ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και ακόμη υψηλότερα επιτεύγματα σε όλους τους τομείς!
Για αναλυτικές πληροφορίες, παρτίδες και οπτικό υλικό από τους αγώνες μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική ιστοσελίδα: http://www.chessfed.net/neanika12/index.html

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ