Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα των παμπαίδων του Δικέφαλου Αστέρα Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα νεαρά αστέρια του χάντμπολ

Μία ακόμη διάκριση, που μαζί με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2 κατηγορία αποτελούν παράδειγμα συντονισμένης προσπάθεια και δουλειάς, πέτυχε η ομάδα παμπαίδων του Δικέφαλου Αστέρα Νέας Ιωνίας καταφέρνοντας να πάρει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  με τους νεαρούς αθλητές να φορούν στο στήθος τα ασημένια μετάλλια.

Η διοργάνωση έγινε στο κλειστό γήπεδο του Βόλου και ήταν άρτια όσον αφορά την προετοιμασία και διεξαγωγή της με 24 ομάδες να παίρνουν μέρος. Μεταξύ αυτών υπήρχαν σωματεία με παράδοση στην ανάδειξη αθλητών (Φίλλιπος Βέροιας, Ζαφειράκης Νάουσας, Πανελλήνιος) αλλά και πλούσια ιστορία, παρουσίες και τίτλους στην Α1 κατηγορία ανδρών.
To www.xtypos.gr μίλησε με τον προπονητή των μεγάλων του Δικέφαλου Αστέρα Ν. Ιωνίας, Μπάμπη Προδρομίδη, αλλά και τον τεχνικό της ομάδας παμπαίδων, Σωτήρη Τοντόροβιτς, μιλώντας για αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια που γινόταν και συνεχίζεται στις μικρές ηλικίες για την ανάδειξη αθλητών, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κορμός της ανδρικής ομάδας επανδρώνεται από παιδιά της προσφυγομάνας πόλης. Ο πρώτος μας υπογράμμισε: «είναι μαζί με την άνοδο της ανδρικής ομάδας η μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν για το σύλλογο μας αφού ήταν μία πανελλήνια γιορτή του αθλήματος με τις καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Ο στόχος για αυτά τα παιδιά είναι να πρωταγωνιστήσουν και να αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου μας».
Με τη σειρά του ο Σωτήρης Τοντόροβιτς μας τόνισε: «είμαι σε αυτή την ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και βλέπω πως έχουμε πολύ καλό κορμό αθλητών. Σε αυτό το τουρνουά μας έλειψε το βάθος στον πάγκο αφού εάν το είχαμε θα παίρναμε και την πρώτη θέση. Από πλευράς ετοιμότητας είμαστε σχεδόν έτοιμοι αλλά θα χρειαστούμε κάποιες προσθήκες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν. Τα παιδιά στο Βόλο είχαν άψογη συμπεριφορά μέσα και έξω από το γήπεδο και αυτό για μένα είναι σημαντικότατο αφού έχουν υγιείς βάσεις για την συνέχεια». Κλείνοντας ς τη συζήτηση μαζί τους ο Μπάμπης Προδρομίδης έδωσε το μήνυμά του και προς τον Δήμο της πόλης τονίζοντας πως «χρειάζεται να σκύψει βλέποντας πως μπορεί να μας βοηθήσει. Ημασταν από τα σωματεία που φέτος δεν πήραν βοήθεια που σίγουρα την θέλουμε». Από την πλευρά μας θεωρούμε αναγκαιότητα να αναφέρουμε τα ονόματα των παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα παμπαίδων που έφεραν αυτή τη διάκριση στη μεγάλη πόλη της Νέας Ιωνίας και τα προάστιά μας. Είναι οι Ανδρέας Κουτσόπουλος, Βασίλης Λιόλιος, Βασίλης Καραμπουρνιώτης, Ιάσωνας Κολοκοτρώνης, Οδυσσέας Λογοθέτης, Σταμάτης Μαρουλάς, Νίκος Ανδρεόπουλος, Παναγιώτης Δαμουλάκης, Παναγιώτης Στούπης, Γιάννης Μακρυγιάννης, Βασίλης Μεντζίνης, Χρήστος Μεντζίνης, Πολύδωρας Γιαννέτος, Αλέξανδρος Τσανίνος, Αλέξανδρος Βέργος.

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ