Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η τοπική ομάδα με γκολ στο τέλος θα διεκδικήσει την άνοδο στα Περιφερειακά σε μπαράζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το απόλυτο θρίλερ στην Πεύκη

Σε νέο αγώνα μπαράζ θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου για τα Περιφερειακά πρωταθλήματα μετά το… θαύμα που πέτυχε ο Α.Ο. Πεύκης βάζοντας γκολ (κάνοντας το 3-1) στα τρία λεπτά κανονικού αγώνα (συν τα τέσσερα των καθυστερήσεων) που απέμεναν στον εξ αναβολής αγώνα των πλέι-οφ με τον Περαμαϊκό.

Ετσι οι Πευκιώτες ισοφάρισαν την ήττα με 2-0 που είχαν γνωρίσει στο Πέραμα, αφού το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει, και θα χρειαστεί νέα μονομαχία που από αυτή θα προκύψει ο σύλλογος που θα ανέβει.
Ο αγώνας για όσους τον παρακολούθησαν φάνηκε πως κράτησε έναν αιώνα αφού είχε δύο αποβολές, ένα πέναλντυ και μία ανατροπή που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των Πευκιωτών. Ο διαιτητής κ. Βρακάς του συνδέσμου Εύβοιας που είχε διαιτητεύσει και το παιχνίδι που είχε διακοπεί  στο 89΄είδε τον Σακελαρίου πεσμένο στην περιοχή των φιλοξενούμενων και τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλντυ αλλά εκείνος έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή αποβάλλοντας τον ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες τους. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄) ο Μαρκομιχάλης μαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή αντικανονικά από τον Φωτεινάκη  με τον ρέφερυ να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Εκτελεστής ήταν ο Ετόκα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους να στήσουν πανηγύρι. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Α.Ο. Πεύκης Καραγιάννης.  Τώρα τα δύο σωματεία θα λύσουν τις διαφορές τους σε νέο παιχνίδι που θα οριστεί από την ΕΠΟ. Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ Κούνουπας, Κωστάκης, Καραμπέτσος, Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Ετόκα, Πλυθίδης, Βάλσαμος, Σακελαρίου, Καραδήμος, Μαρκομιχάλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ