Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φιλική νίκη με μεγάλο σκορ για την Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεμούδιασμα με Άτταλο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις της ομάδας μας, με τον Λευτέρη Αλεξάκη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Σπύρο Ζαμπαρά, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν την Τετάρτη, οι ”κυανόλευκοι” επικράτησαν με το ευρύ 5-0 του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας, με το τεχνικό επιτελείο να μένει ικανοποιημένο τόσο από την έκταση του σκορ όσο και από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νεαροί, κατά κύριο λόγω παίκτες, οι οποίοι μόνο αισιόδοξα μηνύματα αφήνουν για το μέλλον. Για την ιστορία το δρόμο προς τα… δίχτυα βρήκαν οι Βασίλης Καφετζής, Λέανδρος Δαυίδ, Άλντο Μέρτκολα, Ηλίας Σαζακλής και Νίκος Λεονής.
Στο μεταξύ, την Παρασκευή το σωματείο των βορείων προαστίων θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του, καθώς πρόκειται να δώσει δυνατό τεστ στα Σπάτα με αντίπαλο τον τοπικό Αήττητο. Η συγκεκριμένη συνάντηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17.30, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο έχει χορηγηθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ