Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τουρνουά βόλεϋ και αγώνες κολύμβησης στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνοιξε θεαματικά η αυλαία

στις “Γιορτές Αθλητισμού”

Με το τουρνουά βόλεϋ Δημοτικών και Γυμνασίων και τους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης άνοιξε η αυλαία των ετήσιων αθλητικών εκδηλώσεων “Γιορτές Αθλητισμού 2011 – 2012”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αθλητικών προγραμμάτων του.     

Στους αγώνες βόλεϋ που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γήπεδο «Σπύρος Λούης»το Σάββατο 19 Μαΐου, συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές Δημοτικών και Γυμνασίων από τα τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και οι αθλητές από τον Αθλητικό Όμιλο «Οδυσσέας».
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς, ο οποίος  απένειμε μαζί με την Πρόεδρο κα. Κάτια Ηλιοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. «Οδυσσέας» τα αναμνηστικά διπλώματα και τα μετάλλια συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.             
Στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, την Κυριακή 20 Μαΐου, οι μικροί κολυμβητές ηλικίας από 4 – 6 ετών του Αθλητικού Οργανισμού πραγματοποίησαν επίδειξη κολύμβησης σε μικρή πισίνα. Μεταξύ των αθλητών που διακρίθηκαν ήταν και ο γιος του κου Δημάρχου, ο Αλέξανδρος που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.       
Ακολούθησαν οι εσωτερικοί αγώνες με τη συμμετοχή 200 παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που αγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης. Οι νικητές θα αντιπροσωπεύσουν το Μαρούσι στις διαδημοτικές συναντήσεις που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Τις αθλητικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, η σύζυγος του  Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη που απένειμε μετάλλια στους νικητές και διπλώματα στους συμμετέχοντες, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σμυρνής.                    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ