Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βαριά ήττα του Α.Ο. Νέας Ιωνίας στη Μύκονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους διέλυσε ο… αέρας

Με δυνατό χτύπημα στο κεφάλι μοιάζει η ήττα με σκορ 4-1 στη Μύκονο από την τοπική ομάδα για τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας σε αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί. Οι Ιωνιώτες φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τον δυνατό άνεμο που έπνεε στο νησί, αλλά αυτό σίγουρα αποτελεί μόνο μία καλή δικαιολογία καθώς και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα (σ.σ. γιατί στο κύπελλο είναι άλλη μία θλιβερή ιστορία) είναι επιεικώς μέτριες.

Στο παιχνίδι τώρα που οι κυανοκίτρινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Βάσου στο 38΄ενώ στο 43΄ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα αλλά και αυτά της Νέας Ιωνίας αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μανταφούνη και απομακρύνθηκε. Στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και οι Ιωνιώτες απλά …κατέρρευσαν. Στο 52΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπασταθόπουλου ο Καρατζάς με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1), ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τουμάσης έδωσε το προβάδισμα στη Μύκονο με 2-1 με τον συμπαίκτη του Τσαλμά στο 65΄να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Τρία λεπτά μετά ο Ζουγανέλης είχε σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Δρόσου, ενώ στο 72΄ο Βαλαμούτης πέτυχε και τέταρτο γκολ για τους νησιώτες διαμορφώνοντας τελικό αποτέλεσμα στα επίπεδα του 4-1 που αποτελεί την πιο βαριά τους σε ύψος σκορ ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.  

Α.Ο. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: (Τ. Τασιόπουλος) Δρόσος, Αχμέτ, Χρόνης, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Ρωμαϊδης, Βλασερός (60΄Καλογερής), Βάσος (75΄Ελμαλόγλου), Ογκμπουε (76΄Κατσαδούρης).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ