Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Θα δυναμώσει την επίθεση των Ιωνιωτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοντά στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας ο Δημήτρης Καφές

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον επιθετικό άσσο Δημήτρη Καφέ ήρθαν οι ιθύνοντες της διοίκησης του Α.Ο. Νέας Ιωνίας, πρόθεση των οποίων είναι να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας στην χειμωνιάτικη μεταγραφική περίοδο μία ακόμη πολύτιμη μονάδα.

Ο ποδοσφαιριστής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν με επιτυχία στον ΠΑΟ Ρουφ και στο προηγούμενο πρωτάθλημα πέτυχε εννέα γκολ σε 26 αγώνες που πήρε μέρος ενώ ήταν και δεύτερος σκόρερ στο κύπελλο Ελλάδας πίσω από τον Ισμαήλ Μπλάνκο.  Πιο ειδικά, ο αξιόλογος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 03/10/1980 στη Βέροια έχει ύψος 1,72 και 71 κιλά και τώρα φιλοδοξία των διοικούντων είναι να έρθει πιο κοντά στον αδελφό του Παντελή που είναι ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι έφτασε μία ανάσα από τους Ιωνιώτες το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά η έλευσή του σε αυτούς πιθανότατα θα γίνει στην καρδιά του χειμώνα.  

• Η γιορτή των ακαδημιών του Α.Ο. Νέας Ιωνίας
Σε μία όμορφη εκδήλωση αντάξια της δυναμικής και της ιστορίας του ποδοσφαίρου της προσφυγικής πόλης οι ιθύνοντες των Ακαδημιών του Α.Ο. Νέας Ιωνίας οργάνωσαν και πραγματοποίησαν με επιτυχία την ετήσια γιορτή του συλλόγου. Με πρωτεργάτη τον υπεύθυνο και “ψυχή” των Ακαδημιών, κ. Σπύρο Σολωμό, οι Ιωνιώτες συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο και εκεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόλαυσαν του …μεζέδες (σουβλάκια) και στη συνέχεια τα άλλα εδέσματα (κρέατα, πίτσες, γλυκά), ενώ οι νεαροί ήπιαν χυμούς και αναψυκτικά και οι μεγαλύτεροι κρασί. Βέβαια να τονίσουμε πως προηγήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των μπόμπιρων των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Νέας Ιωνίας και των γονιών με τους κυανοκίτρινους μπέμπηδες να κερδίζουν με σκορ 2-1. Ωστόσο, η μυρωδιά από το κρέας που ψηνόταν έφτανε στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε γλέντι, στο οποίο πήραν μέρος παιδιά και γονείς μέσα σε κλίμα φιλίας και συντροφικότητας που στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε δίνει την ένεση ψυχολογίας που όλοι χρειάζονται.    

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ