Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα δυο ιωνιώτικα σωματεία πέφτουν στη μάχη του πρωταθλήματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσημο ξεκίνημα με αγιασμό  για τον ΟΦΝΙ και τον ΔΙΚΕΑ 

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην πατρίδα μας έχουν ακουμπήσει κάθε ομοσπονδία και φυσικά τους ιθύνοντες των σωματείων που παίρνουν μέρος στις διοργανώσεις τους. Η χειροσφαίριση (χάντμπολ) είναι ένα από τα αθλήματα “που καλλιεργούνται” στη Νέα Ιωνία και τα δύο μεγάλα σωματεία ο ΟΦΝΙ και ο ΔΙΚΕΑΣ προχώρησαν από κοινού σε αγιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

Η έδρα των ομάδων το κλειστό γήπεδο στα Πευκάκια ήταν ο χώρος, όπου ο ιερέας ευλόγησε τους αθλητές και τους παράγοντες των σωματείων ενώ το κλίμα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Να θυμίσουμε πως ο ΟΦΝΙ παίρνει μέρος στην Α2 κατηγορία ανδρών, ενώ ο Δικέφαλος Αστέρας είναι νεοφώτιστος στην Β΄ Εθνική κατηγορία.  Η κλήρωση που έγινε μία μέρα πριν όσον αφορά την Β΄ Εθνική ανδρών έφερε τους κιτρινόμαυρους Αετούς του Αστέρα στον πρώτο όμιλο και πιο ειδικά στο πρώτο γκρουπ με αντιπάλους τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου και τον Έσπερο Καλλιθέας με τον τελευταίο να αποτελεί σήμερα και τον πρώτο εντός έδρας αντίπαλο των Ιωνιωτών. 
• Το Σάββατο  ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με την κυπελλούχο Ελλάδας ομάδα του ΟΦΝΙ να αγωνίζεται στο Αγρίνιο με τον ΓΦΣ Παναιτωλικό. 
Λόγω των οικονομικών προβλημάτων αφού η Ομοσπονδία δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα μετακινήσεων των συλλόγων, η κατηγορία χωρίστηκε στα δύο με τέσσερις συλλόγους να παίρνουν μέρος σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ