Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ Β΄ Κατηγορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής

ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ: 1-1 
Μοιράστηκε τους βαθμούς μετά το τελικό 1-1 ο ΠΑΟ Αλσούπολης στην αναμέτρηση με το δυνατό αγωνιστικά Καλαμάκι και παρέμεινε στην διακεκαυμένη ζώνη του πρώτου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα μπήκανε πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 9΄ προηγήθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Αλβέρτης, με το 0-1 να μένει σαν σκορ πρώτου μέρους.

Η χρυσή αλλαγή του Στυλιανού στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν καθοριστική κίνηση για την πορεία του παιχνιδιού αφού ο ποδοσφαιριστής στο 65΄ έκανε το 1-1 που δεν άλλαξε ως το τέλος της συνάντησης. 
• Την Κυριακή  οι πράσινοι της Νέας Ιωνίας δίνουν δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου με αντίπαλο τον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο.
ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Μπακογιάννης) Κουρδελάκης, Σόντας, Κυριακίδης, Μουστάκας, Λούμπιας, Πολυγένης, Μύτης, Κασνής (46΄Στυλιανού), Γκίκα (80΄Μπενάκης), Πολίτης, Σεϊτι (54΄Σιφναίος).  

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 0-3
Την ήττα με το βαρύ 3-0 από την Τόλμη Περιστερίου γνώρισε στο γήπεδο της Πεύκης που χρησιμοποιεί ως έδρα, ο Γ.Σ. Αμαρουσίου μένοντας στην ουρά της βαθμολογίας. Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Θανασάϊ στο 50΄, ο Στόϊκος  στο 75΄ και ο Αρέφ εννέα λεπτά αργότερα. 
• Το Σάββατο  οι Μαρουσιώτες πηγαίνουν στα νότια προάστια για να αντιμετωπίσουν εκεί το ισχυρό αγωνιστικά Καλαμάκι. 
Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Διγαλέτος, Ραχιώτης, Δήμος (46΄Παύλου), Χανουρίδης (56΄Δανηλόπουλος), Αρτοπιάδης, Κακλάρας, Χατζημιχαήλ (46΄Καραμποκούκης), Περισοράτης, Νομικός, Καμαρά, Φοφανά.  

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 2-0
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Παράδεισος Αμαρουσίου στο γήπεδο του Χαλανδρίου, που χρησιμοποιεί ως έδρα, από την τοπική Α.Ε. Χαλανδρίου. Τα γκολ των “πράσινων” του Χαλανδρίου σημείωσαν στο 20΄ο Τελλίδης και στο 69΄ με αυτογκόλ ο Καραμανίδης.  
• Το Σάββατο  ο Παράδεισος Αμαρουσίου, τυπικά γηπεδούχος, θα αγωνιστεί με την άλλη ομάδα του Χαλανδρίου τον Ατρόμητο.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Αλαφούζος, Χαβενετίδης, Λουκής, Πιτσίκας, Καραμανίδης, Λεφάκης, Σπύρογλου, Ουόνγκο (73΄Μενέγος), Πέτας, Θεοδώρου (55΄Μαγριπλής), Παναγιωτόπουλος (80΄Ματσιμάνης).  

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΑΚΑΔΗΜΟΣ : 1-2
Μεγάλη εκτός νίκη, που τον κράτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου, πέτυχε ο Ακάδημος στο Περιστέρι κερδίζοντας με σκορ 2-1 την τοπική Χρυσούπολη. Οι Μαρουσιώτες άνοιξαν το σκορ στο 5΄με τον Δελμαδώρο, αλλά οι γηπεδούχοι στο 22΄με σκόρερ τον Τίτσο ισοφάρισαν σε 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα πρώτου μέρους. Στο δεύτερο όμως η ομάδα των προαστίων μας φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη και στο 70΄ ο Σπυρόπουλος κατάφερε να πετύχει το 2-1 υπέρ του Ακάδημου δίνοντας του τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. 
• Το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίων που εδρεύει ο Ακάδημος θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Αιγάλεω.    
ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Μιχαλόπουλος, Βουγιούκας (60΄Κόβι), Αποστολόπουλος, Κοτίτσας, Σπανός, Δελμαδώρος, Καλημέρης (60΄Κουρουνιώτης), Σαρέλης, Βαλέρι, Σπυρόπουλος. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ