Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βόλεϊ Γυναικών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Πρεμιέρα για τις “αμαζόνες” της  ΑΕΚ 

Μια νέα χρονιά με ελπίδες και όνειρα ξεκινάει το Σάββατο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται στις 19:30 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, το “Ανατόλια” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

“Η ομάδα μας μας έχει και φέτος υψηλές βλέψεις, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου.  Περιμένουμε από αύριο και σε κάθε αγώνα την στήριξη του κόσμου μας για να μπορέσουμε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλούμε όλους τους Ενωσίτες να γεμίσουν το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και με την παρουσία τους να οδηγήσουν τα κορίτσια μας στην πρώτη νίκη της χρονιάς” είναι το κάλεσμα του συλλόγου προς τους φιλάθλους της ομάδας .
Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της με μια προπόνηση στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Και η Μπογιάνα Ντόγκανιτς υπολογίζεται κανονικά στην αυριανή κιτρινόμαυρη αποστολή. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι σχολίασε: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Εμείς όμως θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά καθ΄όλη την προετοιμασία και σε συνδυασμό  με το ταλέντο που έχει η ομάδα, θέλουμε να κάνουμε πετυχημένη πρεμιέρα. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ