Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συμμετοχή σε διεθνές κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξαιρετική εμφάνιση για την “Eνωση Γαλατσίου”

Αισιόδοξα ήταν τα πρώτα μηνύματα από την εμφάνιση των αθλητριών της Ένωσης Γαλατσίου στην σημαντική Διεθνή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ΗELIOUPOLIS CUP 2011’ που διεξήχθη στις αρχές Οκτωβρίου. Τα κορίτσια, αν και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις και προγράμματα κατάφεραν να σταθούν ισάξια με τις ξένες αθλήτριες από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου και να αποσπάσουν κολακευτικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχε με τις Νεανίδες Μπαρκούκη Αντωνία (6η θέση στεφάνι, 8η θέση κορδέλα, μπάλα, σύνθετο) Κοκόλη Μαρίνα ( 15η θέση στεφάνι), τις κορασίδες Θεοπίστου Ερατώ (9η θέση μπάλα, 10η θέση στεφάνι, 11η θέση σύνθετο) Βλαχογιάννη Αναστασία (16η θέση μπάλα,), και την πανκορασίδα  Καρκαλάτου Δέσποινα (8η θέση ελεύθερο).
Η παρουσία της ομάδας είναι κρίνεται απολύτως ικανοποιητική λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι στον αγώνα πήραν μέρος 17 σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με 105 αθλήτριες.
Αναλυτικά: Ελλάδα (6 ομάδες), Ρωσία ( 2 ομάδες), Ουγγαρία (3 ομάδες), Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρος, Γεωργία και Βέλγιο.
Πανέμορφη και η παρουσία όλης της ομάδας στο GALA που ακολούθησε όπου όλα τα κορίτσια απελευθερωμένα από το άγχος του αγώνα χόρεψαν μια δική τους μοντέρνα χορογραφία και καταχειροκροτήθηκαν αλλά και παράλληλα διασκέδασαν. (Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com).

Είκοσι χρόνια παρουσίας
Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής συνεχίζει πλέον πιο δυναμικά τις καθημερινές προπονήσεις του στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για μια ακόμη χρονιά με διακρίσεις.
Ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, είναι αναγνωρισμένο Σωματείο και μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο), και συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της, ενώ διατηρεί και πολυάριθμες ακαδημίες αναπτύσσοντας τον τοπικό αθλητισμό.  Στα χρόνια της λειτουργίας του έχει συνεχή και καταξιωμένη παρουσία στον χώρο,  με  τις  αθλήτριες του να  σημειώνουν ανελλιπώς διακρίσεις, κάτι που αναδεικνύει την σοβαρή και μεθοδική προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου αλλά και την και υψηλών προδιαγραφών καταξιωμένη προπονητική του ομάδα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ