Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανακοίνωση -κάλεσμα του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι 2011 – 2012

• Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 26 Σεπτεμβρίου
Μέσα από τα δεκάδες αθλητικά προγράμματα που προσφέρει ο Αθλητικός Τομέας του Δήμου Αμαρουσίου, παιδιά και ενήλικες μπορούν να επιλέξουν το άθλημα της αρεσκείας τους, να ανακαλύψουν την ομορφιά και τα οφέλη του αθλητισμού και να βρουν δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους.
Η έναρξη των εγγραφών για την νέα αθλητική περίοδο 2011 – 2012 ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου. Έμπειροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής αναλαμβάνουν την εκγύμνασή των αθλουμένων, φροντίζοντας για τη υγεία και τη βελτίωση της φυσικής  τους κατάστασης.                

Ειδικότερα, για τους δημότες και κατοίκους που είναι κάτοχοι της Artemis Card για δεύτερη συνεχή χρονιά τα αθλητικά προγράμματα τους προσφέρονται σε προνομιακές τιμές.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μας προσκαλεί όλους να ενταχθούμε στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, αγκαλιάζοντας τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και κάνοντας την άσκηση τρόπο ζωής.
« Και φέτος προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προγράμματα αθλητισμού,  χωρίς περικοπές και εκπτώσεις, κόντρα σε κάθε είδους αντιξοότητα, τηρώντας τη δέσμευσή μας ότι ο αθλητισμός για τη πόλη μας είναι και θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου μας διεξάγονται σε αναβαθμισμένες υποδομές και σε σύγχρονα εξοπλισμένους χώρους, ενώ έχουμε επενδύσει και σε νέες αθλητικές υποδομές που σύντομα θα θέσουμε στη διάθεση των αθλουμένων της πόλης μας», σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Πατούλης.
Με την ευχή «το μήνυμα της χαράς του αθλητισμού να βρει πολλούς αποδέκτες γεμίζοντας τους αθλητικούς χώρους της πόλης», η υπεύθυνη του Αθλητικού Τομέα κα Ρένα Χαλιώτη εγκαινιάζει την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου.

Αθλήματα για μικρούς και μεγάλους
Τα αθλήματα και οι δραστηριότητες που διεξάγονται για τα παιδιά είναι:
Καλαθοσφαίριση-Μπάσκετ / Ποδόσφαιρο/ Πετοσφαίριση- βόλευ / Ρυθμική Γυμναστική / Ελεύθερη Γυμναστική / Γυμναστική σε άτομα με ειδικές ικανότητες /
Παραδοσιακοί Χοροί / Στίβος / Αντισφαίριση – Τένις /  Αντισφαίριση σε άτομα με ειδικές ικανότητες/ Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Πινγκ πόνγκ / Κολύμβηση /
Κολύμβηση σε άτομα με ειδικές ικανότητες / Μουσικοκινητική αγωγή στα νηπιαγωγεία / Ταε Κβον Ντο / Ξιφασκία / Τζούντο / Προετοιμασία υποψηφίων για σχολές / Περιβαλλοντική εκπαίδευση /Εφηβικό dance aerobic / Μαζορέτες.

Αντίστοιχα για τους ενήλικες προσφέρονται τα εξής προγράμματα:
Αεροβική γυμναστική /  Στίβος / Γυμναστική στην Τρίτη ηλικία /
Παραδοσιακοί χοροί / Παραδοσιακοί χοροί στην Τρίτη ηλικία
Αντισφαίριση –  τένις / Επιτραπέζια αντισφαίριση- Πινγκ πονγκ
Κολύμβηση / Κολύμβηση στην Τρίτη ηλικία / Φυσική κατάσταση /
Aquaerobics / Ταε κβον ντο /Tζούντο /  Πεζοπορίες / Δραστηριότητες μικρής διάρκειας.
Δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στα προγράμματα του Αθλητικού Τομέα Δήμου Αμαρουσίου είναι :
– 2 φωτογραφίες
– ARTEMIS CARD
– Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ
– Ιατρικές βεβαιώσεις: για άτομα έως 14 ετών βεβαίωση Παιδιάτρου, για ενήλικες βεβαίωση γενικού γιατρού ή παθολόγου ή καρδιολόγου. Για κολύμβηση ενηλίκων επιπλέον βεβαίωση Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

Περισσότερες πληροφορίες:
Δήμος Αμαρουσίου: Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού ( Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ. 210 – 61.07.650 – 51, e-mail: [email protected] , www.maroussi.gr            
                          

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ