Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αναδρομή στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ- Β΄ μέρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολογισμός για όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου των προαστίων μας

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ  
Με στόχο την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία ξεκίνησαν την αγωνιστική περίοδο οι Πευκιώτες και τα κατάφεραν άριστα καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλητές  του πρώτου ομίλου. Η ομάδα των προαστίων μας είχε μόνο ανταγωνιστή τον Αστέρα 2004 (που τελείωσε δεύτερος) καθώς με τα υπόλοιπα σωματεία είχε πολύ περισσότερες εμφανείς αγωνιστικές αρετές όσον αφορά την ποιότητα του έμψυχου υλικού της.

Συνολικά ο Α.Ο. Πεύκης είχε είκοσι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες με 62-22 τέρματα και μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το 5-1 επί του Λαρισαϊκού.
 

ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ 
Το πλασάρισμα σε υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια (θέσεις) της βαθμολογίας επιδίωξαν από την αρχή οι πράσινοι τη Νέας Ιωνίας και το πέτυχαν. Πιο ειδικά, το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά με σερί θετικών αποτελεσμάτων  πήραν την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη του πρώτου ομίλου κάνοντας δεκατέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες, εννέα ήττες με 41-38 τέρματα και μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το εκτός έδρας 3-1 επί του Α.Ο. Υμηττού.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 
Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας αλλά η προσπάθεια έμεινε στου δρόμου τα μισά. Με καλά αποτελέσματα στην αρχή ήταν στις ομάδες κορυφής αλλά αυτό ως ένα σημείο γιατί επακολούθησαν πολλά αρνητικά με συνέπεια ο σύλλογος να τερματίσει πέμπτος (ισόβαθμος με τον Α.Ο. Αγ. Θωμά) στον πρώτο  όμιλο. Συνολικά είχε δεκατέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες, έντεκα ήττες με 51-37 τέρματα και ευρύτερη σε διαφορά σκορ νίκη το 6-0 επί της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 2006
Την σωτηρία στόχευαν από το ξεκίνημα οι νεαροί Απολλωνιστές και στο τέλος κατάφεραν να την πετύχουν. Με μικρούς ως επί το πλείστον σε ηλικία ποδοσφαιριστές οι κυανόλευκοι και χωρίς να αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα (Ριζούπολη) αλλά στους Αγ. Αναργύρους δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά έστω και την ύστατη ώρα τις τελευταίες αγωνιστικές πήραν τους βαθμούς που ήταν βάλσαμο για την παραμονή τους. Στους αριθμούς είχαν οχτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και δεκαέξι ήττες με 19-41 διαφορά γκολ τερματίζοντας στην δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη ήταν επί του Άρη Χολαργού με σκορ 4-0.

ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 
Το στόχο της σωτηρίας είχαν θέσει από το ξεκίνημα στην ομάδα της Μεταμόρφωσης, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν να πιούν το ποτήρι με το δηλητήριο του υποβιβασμού που τους οδήγησε στο επόμενο πρωτάθλημα στην Γ΄ κατηγορία. Το αγωνιστικό υλικό αποδείχθηκε ανεπαρκές σε ποιότητα και αριθμό για να κοντράρει τα άλλα σωματεία και από νωρίς έμεινε ουραγός του πρώτου ομίλου. Αριθμητικά έκανε από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες, ενώ γνώρισε είκοσι δύο ήττες με 24-78 συνολικό αριθμό τερμάτων, με μεγαλύτερη νίκη το εκτός έδρας 3-2 με τον Α.Ο. Υμηττού.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ.
 Σαν διεκδικητές  για την άνοδο προέβαλε από ξεκίνημα οι Ερυθραιώτες  που στο τέλος κατάφεραν πανηγυρικά να πάρουν το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία των Αθηναϊκών  πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα αγωνιστικής απόδοσης των ποδοσφαιριστών που έδειχναν δυνατοί αλλά δεν είχαν τον τρόπο να παίρνουν τους βαθμούς που δικαιούνταν. Όποτε μπόρεσαν ξεδίπλωσαν πτυχές του ταλέντου τους πετυχαίνοντας μεγάλα υπέρ τους σκορ και παράλληλα την επιστροφή τους μετά από αρκετά χρόνια στην Α΄ κατηγορία. Αριθμητικά τώρα είχαν συνολικά δεκαεννέα νίκες, επτά ισοπαλίες, τρεις ήττες με 65-25 διαφορά τερμάτων με μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το 7-0 με την Κηφισιά 2010.

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 
Απραγματοποίητο όνειρο έμεινε για ακόμη μία σαιζόν η άνοδος για τους Μαρουσιώτες που δεν μπόρεσαν να πάρουν το δρόμο για ψηλά και παίρνοντας την πέμπτη θέση του δεύτερου ομίλου παρέμειναν στην Β΄ κατηγορία. Οι κιτρινόμαυροι περιορίστηκαν σε ένα μετέωρο βήμα που τους άφησε περιοδικά πίσω από τους αντιπάλους τους. Συνολικά είχαν έντεκα νίκες, δώδεκα ισοπαλίες, πέντε ήττες με 47-26 τέρματα με μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το 7-1 με τα Πετράλωνα.   

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010  
Τα καύσιμα αποδείχθηκαν λίγα για τους Κηφισιώτες που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στην κατηγορία και πήραν το μονοπάτι του υποβιβασμού. Αριθμητικά είχαν από έξι νίκες και ισοπαλίες, ενώ γνώρισαν δεκαέξι ήττες με συνολικό αριθμό γκολ 30-52 τερματίζοντας στη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου. Μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη ήταν το 3-0 επί του Ηρακλή Περιστερίου.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ
Με  στόχο την άνοδο ξεκίνησαν οι Μαρουσιώτες αλλά δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν ως το τέλος τις τέσσερις ομάδες της κορυφής της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου. Έτσι έμειναν πέμπτοι στην βαθμολογία του τρίτου ομίλου έχοντας σαν συνολικά αποτελέσματα δεκαπέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες, οχτώ ήττες με 48-27 αριθμό διαφοράς τερμάτων. Μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη ήταν το 4-1 με τον Άφοβο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
ΕΡΜΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 Ένα βήμα έφτασαν από το ασανσέρ της ανόδου οι Ηρακλειώτες αλλά το έχασαν όπως και τον στόχο που θα ήταν αδιαμφισβήτητα επιτυχία αν είχε γίνει πραγματικότητα. Η νεανική ομάδα του Ηρακλείου τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου έχοντας δεκαπέντε νίκες, οχτώ ισοπαλίες, πέντε ήττες με 58-26 διαφορά τερμάτων και με μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το 6-0 με τα Πράσινα Πουλιά. 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Tο άλμα τους προς τα ψηλά ξεκίνησαν οι Μαρουσιώτες που είχαν στόχο την άνοδο και τα κατάφεραν να την κατακτήσουν επιστρέφοντας στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Οι πράσινοι του Δήμου των προαστίων μας είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλη την διάρκεια της σαιζόν και στο τέλος της κατέλαβαν την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου έχοντας συνολικά δεκαοχτώ νίκες, οχτώ ισοπαλίες, δύο ήττες με 70-27 τέρματα. Μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη ήταν το 7-0 με τον Α.Ο. Αμπελόκηποι.

 Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
 Ατελής έμεινε η προσπάθεια για άνοδο από τους «Λύκους» που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους που ήταν η άνοδος. Τελείωσαν το πρωτάθλημα στην έκτη θέση του τρίτου ομίλου με δεκαπέντε νίκες, έξι ισοπαλίες, επτά ήττες με 65-28 συνολικό αριθμό γκολ με μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη το 12-3 με τον Α.Ο. Κωφών. 

ΑΕΤΟΣ ΠΕΥΚΗΣ
 Οι νεαροί Πευκιώτες στο έμψυχο υλικό τους συγκεντρώνουν τη μαγιά των ταλέντων  της περιοχής του μεγάλου Δήμου των προαστίων μας με τον πήχη των απαιτήσεων όσον αφορά την ομάδα φυσιολογικά να βρίσκεται χαμηλά. Τελείωσαν το πρωτάθλημα στη δωδέκατη θέση του τρίτου ομίλου ενώ σε σύνολο είχαν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες, είκοσι ήττες και 24-62 αριθμό τερμάτων και μεγαλύτερη νίκη το 3-1 επί του Α.Ο. Κωφών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ