Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι νεαροί μπαλαδόροι του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγώνες ποδοσφαίρου διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου 

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα περισσότεροι από 240 αθλητές δημοτικού και γυμνασίου που συμμετέχουν στα προγράμματα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου αγωνίστηκαν για την ανάδειξη των καλύτερων ομάδων, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, της Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, κας Ρένας Χαλιώτη, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Οργανισμού, κ. Βασίλη Κωνσταντίνου  και εκατοντάδων γονιών και φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Πατούλης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας τόσο στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού, όσο και στις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου, ευχαριστώντας θερμά γυμναστές, αλλά και εργαζόμενους για την προσπάθεια τους, ώστε να παραμένει υψηλό και ποιοτικό το επίπεδο των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.  Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην δημιουργία των νέων αθλητικών υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, οι οποίες θα δώσουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία, τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι και η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου.      Η κα Χαλιώτη, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στους αγώνες. Αναφερόμενη στο αθλητικό Camp που ξεκινά τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την οικογένεια που πλήττεται από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και προσφέρει το πρόγραμμα σε χαμηλότερο κόστος, διατηρώντας όμως υψηλό το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών άθλησης και ψυχαγωγίας, ειδικότερα μάλιστα στους δημότες και κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου.                       
Στις τρεις πρώτες ομάδες των αθλητών της  Γ’ , Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης του γυμνασίου απονεμήθηκαν κύπελα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους αθλητές  της Α’ και Β’ τάξης Δημοτικού σχολείου απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής και διπλώματα.    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ