Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδήλωση αερόμπικ

γυναικών παρουσία

του Δήμαρχου

Επιδείξεις των τμημάτων αερόμπικ γυναικών του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης” στο πλαίσιο της γιορτής αθλητισμού που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός αυτό το διάστημα  με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων του για τη φετινή χρονιά.

Το φινάλε της αθλητικής προσπάθειας των συμμετεχόντων στο ομαδικό γυναικείο πρόγραμμα αερόμπικ, χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης.
Περισσότερες από 350 γυναίκες γυμνάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο υπό την καθοδήγηση 14 καθηγητών φυσικής αγωγής, και ενώπιον των φίλων του αθλήματος που είχαν γεμίσει τις κερκίδες του γυμναστηρίου.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τόσες γυναίκες να έχουν εντάξει την άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους, κάνοντας πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Ως Δημοτική Αρχή υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό τοπικής αθλητικής ανάπτυξης, και θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας ψηλά στις προτεραιότητές μας. Ήδη δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, με στόχο να προσφέρουμε σε όλους, και ειδικότερα στη νεολαία μας, υγιείς τρόπους αναψυχής, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό σε στάση ζωής και σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας».
Το Δήμαρχο συνόδευσαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών του Δήμου, κ. Ευάγγελος Κάββαλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, κα Ρένα Χαλιώτη, και η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία Άρτεμις», κα Ελένη Λέκκα.
Στη γιορτή-επιστέγασμα των προσπαθειών των μελών του Αθλητικού Οργανισμού κατά την περίοδο 2010-2011, συμμετέχουν περισσότεροι από 4.000 μικροί και μεγάλοι αθλούμενοι, σε 32 αθλήματα, με την επίβλεψη 75 έμπειρων γυμναστών και εξειδικευμένου προσωπικού. Η γιορτή του αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ