Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγώνες στίβου «Ευριπίδεια 2011»

Ο  Δήμος Χαλανδρίου έχοντας σαν  σκοπό την καλλιέργεια των αθλητικών αξιών και του Ολυμπιακού Ιδεώδους στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαίου 2011, για έκτη συνεχή χρονιά, για μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων  τους Αγώνες Στίβου «Ευριπίδεια 2011».

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες στίβου αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να διδαχθούν τον αθλητισμό.                                  
Έτσι θα έλθουν σε επαφή μεταξύ τους, θα γνωρισθούν και θα αναπτυχθεί ανάμεσα τους η ιδέα του «ευ αγωνίζεσθε», ώστε μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια την φιλία και την συνεργασία να νοιώσουν την γοητεία και την ομορφιά του Αθλητισμού σε συνεργασία με τους Δήμους Βριλησσίων, Ψυχικού, Μελισσίων, Πεντέλης, Χολαργού, Αμαρουσίου και Αγίας Παρασκευής.
Η Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο 21 Μαΐου 2011 ώρα 17:00 και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου  «Ν. Πέρκιζας»  (Λ. Πεντέλης 150- Χαλάνδρι). Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Στους αγώνες «Ευριπίδεια 2011» συμμετέχουν και οι Δήμοι Βριλησσίων, Παπάγου, Χολαργού, Ν. Ψυχικού, Παλαιού Ψυχικού, Νέας Πεντέλης, Παλαιάς Πεντέλης, Φιλοθέης και Μελισσίων και τελούν υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ