Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένωση Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόκριση στον τελικό

με χρυσό μετάλλιο για

τη ρυθμική γυμναστική 

Απόλυτα πετυχημένη η αγωνιστική παρουσία του συλλόγου ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στον Προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ κατηγορίας πανκορασίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Μοσχάτο όπου συμμετείχαν 100 αθλήτριες από 24 σωματεία.

Όλες οι αθλήτριες του συλλόγου προκρίθηκαν άνετα για τον τελικό που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.
Η πρόκριση συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου από την Ειρήνη Γκολφινοπούλου (1η θέση στο σχοινάκι και την μπάλα 2η στο ελεύθερο πρόγραμμα), ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Καρκαλάτου Δέσποινα (6η στο ελεύθερο πρόγραμμα, 7η σχοινάκι),  και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα  (12η στο ελεύθερο πρόγραμμα,16η σχοινάκι) έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για την συνεχεία της ομάδας.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής: “Ο σχεδιασμός που έχει γίνει φέτος από την προπονητική του ομάδα, και η σοβαρή υψηλού επιπέδου προετοιμασία σε συνδυασμό με το ταλέντο των παιδιών μας, φέρνει καρπούς και ταυτόχρονα ικανοποίηση και δύναμη στην διοίκηση να συνεχίσει ενάντια στην πλήρη εγκατάλειψη από τους κρατικούς φορείς.  Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, χρειαζόμαστε ανάσες και τα  παιδιά δίνουν σε όλους μας  αυτές τις ανάσες.  Οι προπονήσεις πλέον θα συνεχιστούν εντατικά ώστε οι αθλήτριες να βρεθούν   στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής τους στους Τελικούς των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων αλλά και τις επιλογές για την Εθνική Ομάδα που θα γίνουν στις αρχές του καλοκαιριού με την πεποίθηση ότι  οι επιτυχίες θα έχουν και συνέχεια.
Παράλληλα όμως με τις υποχρεώσεις του αγωνιστικού τμήματος, η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δίνει ιδιαίτερη προσοχή και στις ακαδημίες της με σκοπό να προβάλλει, να αναπτύξει και να στηρίξει  την ιδέα των μαζικών εκδηλώσεων της Γυμναστικής και της άθλησης. Έτσι έχει προγραμματίσει τη  συμμετοχή στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων για παιδιά 8 ετών στην Δραπετσώνα στις 29 Μαΐου άλλα και  στο 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στις 3-4-5 Ιουνίου.
Η Ένωση Γαλατσίου είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1938 και στηρίζεται κυρίως στην εθελοντική προσφορά των μελών του. Καλλιεργεί τα αθλήματα του Βόλεϊ, του Μπάσκετ  και της Ρυθμικής. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες του, προσφέροντας σημαντικά  στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού.
Στοχεύοντας στην ενασχόληση περισσότερων παιδιών με τον αθλητισμό, αλλά και την προσέλκυση νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά της τμήματα, η διοίκηση του ΑΕΣ σας προσκαλεί να επισκεφθείτε  τις ακαδημίες μας για να  γνωρίσετε τα αθλήματα και να δώσετε στα παιδιά μια υγιή διέξοδο. Περισσότερες Πληροφορίες στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου και στο www.galatsirhythmicgymnastics.com”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ