Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αγώνες στην Α΄Κατηγορία

(29η αγωνιστική)

A.E. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-0 
Με νίκη συνέχισε την προσπάθειά της για την άνοδο η Α.Ε. Ηρακλείου που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Α.Ε. Ελευθερούπολης. Ωστόσο, έμεινε ισόβαθμη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τα Μελίσσια και τον ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων των προαστίων μας έβαλε στο 34΄ο αειθαλής Σπυρόπουλος.  

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Π. Βάλβης) Σταματίου, Κακαμπάκος (53΄Γκόλιας), Καφετζής, Λαμπέρσκι, Ευθυμίου, Καούνος (31΄Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (31΄Λαγός), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης, Σπυρόπουλος. 
Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Μπακογιάννης) Ξανθός, Σπαθούλας, Κοτροζίνης, Παπακουνάδης, Τσιτοφώτος (43΄Καρυπίδης), Μπιζάς, Αντωνόπουλος (81΄Γαρίδας), Πτερούντιος, Ντρέκος (53΄Αναστασίου), Γουδέλης, Βλάχος.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: 0-2 
Μία ακόμη ήττα, τη δέκατη έκτη στο φετινό πρωτάθλημα, γνώρισε ο Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος που έχασε με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό Λιοσίων που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.  Τα γκολ των ερυθρόλευκων των Λιοσίων πέτυχαν στο 37΄ο Μάκρας και στο 50΄ο Λαγκαδινός που έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους.  
Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ: Νιάρχος, Βασιλόπουλος, Κιάρι (46΄Μίρλα), Γκιβίσης, Ξύγκος, Ράγιας, Ντακούρος (Αντεριότης), Κορνελάτος, Βάσος, Χαλιλάϊ (65΄Λεβέντης), Γαγάκας.  

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 2-2
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στους Αγ. Αναργύρους με τον ΑΠΟ Κηφισιάς να αντιμετωπίζει την τοπική Ελπίδα και το σκορ να μένει ισόπαλο 2-2. Οι γηπεδούχοι, που είναι καταδικασμένοι και ήδη έχουν υποβιβασθεί προηγήθηκαν στο 50΄με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καπίρης, αλλά στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Κηφισιάς γρήγορα κατάφερε να απαντήσει με τον Μαστροκώστα να κάνει το 1-1.   Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας στο 71΄πάλι με εκτέλεση πέναλτι του Γαγάκα πήραν προβάδισμα με 2-1, αλλά στις καθυστερήσεις της ενδιαφέρουσας αναμέτρησης ο Κωνσταντακόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Σινοτρακάϊ, Βήχας, Μουστάκας, Καραμπέτσος, Παπιδάκης (63΄Κωνσταντακόπουλος), Κλάδης, Χαραλάμπους (54΄Κούκουρας), Μαστροκώστας, Κόστα (54΄Νιάρος). 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ