Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τριήμερη Γιορτή Γυμναστικής για Όλους

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Κ.Ε.Α.Π.Π.Η.Α. ¨ΘΕΟΓΕΝΗΣ¨, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και όλοι οι φορείς της πόλης διοργανώνουν και φέτος το 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους (γνωστό και ως “Γυμναστράδα”) το τριήμερο 3-4 και 5 Ιουνίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου.

Στο φεστιβάλ λαμβάνουν κάθε χρόνο ομάδες από όλη την Αττική αλλά και από πόλεις της Περιφέρειας. Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται το λιγότερο από 10 άτομα  από 4 ετών και άνω.  Η διάρκεια του προγράμματος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 3 έως 5 λεπτά (συμπεριλαμβάνεται η είσοδος και η έξοδος της ομάδας). Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 4ο έτος της ηλικίας τους, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός για το ανώτερο όριο ηλικίας.
Στη φετινή διοργάνωση δεν θα διεξαχθεί Gala, όπως τα προηγούμενα χρόνια, διότι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Αθλητικής Επιχείρησης,  ενημέρωσε ότι από φέτος θα οργανώνει το δικό της Φεστιβάλ , από το οποίο και μόνον θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να διεκδικούν πρόκριση για τα Eurogym και την World Gymnaestrada.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ