Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα αποτελέσματα στην  Α΄ κατηγορία

Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ: 1-2  
Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας η Α.Ε. Ελευθερούπολης από το Καματερό που βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και παλεύει για τη σωτηρία του. Ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις με την πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ να γίνεται στο 4΄όταν ο Μπαλής έκανε ένα επικίνδυνο δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων της Νέας Ιωνίας Πασχάλης Ξανθός με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.

Στο 20΄μετά από άψογο συνδυασμό Γουδέλη, Λουκή τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Κρουσταλάκης που την στόπαρε όμορφα και με πλάσε άνοιξε το σκορ (1-0). Το παιχνίδι, μετά το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, έγινε νευρικό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, με τους φιλοξενούμενους να τα παίζουν όλα για όλα καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούσαν την κατηγορία. Στο 51΄κέρδισαν φάουλ έξω απ την περιοχή που εκτέλεσαν γρήγορα χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής με τη μπάλα να απομακρύνεται αλλά ο άρχοντας του αγώνα διέταξε επανάληψη δίνοντας τους νέα ευκαιρία και χωρίς να τιμωρήσει για την προηγούμενη γρήγορη εκτέλεση. Εκτελεστής ήταν ο Τσούλιας που έκανε ένα άπιαστο σουτ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στην γωνία του γκολκίπερ της Ελευθερούπολης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι ποδοσφαιριστές του Καματερού ανέβηκαν περισσότερο μετά το υπέρ τους τέρμα και στο 80΄ κέρδισαν πέναλτι σε μια μονομαχία του Κοτροζίνη με τον Τσούλια με τον επιθετικό να πέφτει εντυπωσιακά εκμαιεύοντας την ποινή. Ο ρέφερι ξεγελάστηκε και ο Μπαλής το εκτέλεσε κάνοντας το 1-2 που δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα. Με την λήξη του παιχνιδιού είχαμε ανταλλαγή “φιλοφρονήσεων” και ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Γεγέ των φιλοξενούμενων.                                   
Α.Ε. ΕΛEΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Λ. Μπακογιάννης) Ξανθός, Καυκιάς, Κοτροζίνης, Τσιτοφώτος, Παπακουνάδης, Μπιζάς, Λουκής, Διακάκης (46΄Καρυπίδης), Νταντής, Γουδέλης (46΄λ.τρ. Βλάχος), Κρουσταλάκης (74΄Αναστασίου).  

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: 3-0   
Με νίκη συνέχισε την προσπάθεια της να ανέβει στο πρώτο σκαλί της κορυφής της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου η Α.Ε. Ηρακλείου που επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου. Από το ξεκίνημα του αγώνα η μεγάλη ομάδα του Ηρακλείου πίεσε για γκολ αλλά στο 35΄δεν είχε την τύχη με το μέρος της καθώς η μπάλα μετά το σουτ του Ντε Μπαρτόλο βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι Ηρακλειώτες βρήκαν διεξόδους προς την εστία των φιλοξενούμενων και πήραν δίκαια τη νίκη με γκολ που σημείωσαν ο Διαμαντάκης (στο 65΄), ο Κουτσουδάκης (στο 74΄) και ο Σπυρόπουλος στο 80΄.   
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: (Π. Βάλβης)Σταματίου, Κακαμπάκος (46΄Γκόλιας), Καφετζής, Πετρίτσης, Ευθυμίου, Παπαδάκης (46΄Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (46΄Σπυρόπουλος), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης, Βαζέχα. 

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 1-0 
Μία ακόμη νίκη, τη δωδέκατη στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Α.Ε. Μεταμόρφωσης και διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου. Η ομάδα των προαστίων μας ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της αλλά οι ποδοσφαιριστές της ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 35΄ο Χρήστος Παπαχρήστου είχε σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και το ίδιο έγινε έξι λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή τον κινητικότατο μέσο Γιάννη Τάση. Στο 44΄ όμως, ο σκόρερ Παπαχρήστου κατάφερε να ξεκλειδώσει την εστία των φιλοξενούμενων  και να σκοράρει κάνοντας το 1-0.  Άτυχη ήταν και σε μία φάση στο 75΄ η ομάδα των προαστίων μας, καθώς ο Στάρκος είχε με την σειρά του δοκάρι για να μείνει έτσι σαν τελικό σκορ το 1-0 που έδωσε απόλυτα δίκαια τους τρεις βαθμούς στην Α.Ε. Μεταμόρφωσης.
Α.Ε ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: (Χρ. Λάμπρου) Αναγνωστόπουλος, Δρακουλαράκος, Γκεστένια (35΄Μαρτέκας), Κοκότης, Γεωργίου, Δαβερόνης, Στάρκος, Τάσης, Γκριτζάς, Φερεντίνος (65΄Κοκκινόπουλος), Παπαχρήστου (75΄Ραφτόπουλος). 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ