Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Όμιλος Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σάρωσε τα μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό, κατέκτησε ο Όμιλος Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής (Ο.Γ.ΗΡ.Α.), στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε στις 2 και 3 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστηρίου Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Χαρά Καρυάμη».

Στον αγώνα συμμετείχαν 28 ομάδες από τη Νότια Ελλάδα, με 98 αθλήτριες.
Το χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό κατέκτησε η Ομάδα του  Ο.Γ.ΗΡ.Α. με τις αθλήτριες: Φύσσα Σοφία, Νικολοπούλου Μυρτώ, Δεϊρμετζόγλου Θάλεια, Νικολούλια Ειρήνη και Κουρτίδη Ελένη.
Η Σοφία Φύσσα αναδείχθηκε σε κορυφαία αθλήτρια του αγώνα αφού εκτός από την 1η θέση που κατέκτησε με την ομάδα της, πήρε και 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό,1η στο Χ.Ο., 2η στο σχοινί και 6η θέση στη μπάλα κατακτώντας συνολικά 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια.
Οι υπόλοιπες αθλήτριες κατέκτησαν σε σύνολο 98 αθλητριών τις εξής θέσεις:
Μυρτώ Νικολοπούλου: (6η Σύνθετο Ατομικό , 4η στη μπάλα, 9η στο σκοινάκι και 6η στο χωρίς όργανο)
Θάλεια Δεϊρμετζόγλου : (8η Συνθετο Ατομικό , 12η στη μπάλα, 7η στο σκοινάκι και 9η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο)
Ειρήνη Νικολούλια: (11η Συνθετο Ατομικό , 13η στη μπάλα, 14η στο σκοινάκι και 14η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο)
Ελένη Κουρτίδη: (19η Συνθετο Ατομικό , 24η στη μπάλα, 17η στο σκοινάκι και 21η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο)
Ιδιαίτερα καλή εντύπωση έκανε η Σταυροπούλου Βασιλική.  Το νέο αίμα του Σωματείου, η οκτάχρονη Βασιλική κατέλαβε τη 17η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, στην παρθενική της εμφάνιση, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Στο τέλος του αγώνα , η Ηρακλειώτισσα Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη, Τεχνική Σύμβουλος  του Ο.Γ.ΗΡ.Α. δήλωσε:
« Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον αγώνα. Οι αθλήτριες έκαναν μία πολύ καλή προετοιμασία που περιελάμβανε και προπονητικό camp στη Σόφια  σε συνεργασία με την Iliana Raeva, μιας από τις κορυφαίες προπονήτριες Ρυθμικής  και τις προπονήτριες της Εθνικής Ομάδας της Βουλγαρίας το οποίο από ότι φαίνεται απέδωσε».
«Τα κορίτσια δούλεψαν πολύ σκληρά ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα προπόνησης και φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν φέτος στο πρωτάθλημα. Τα προγράμματα που εκτελούν είναι πολύ υψηλής αξίας και αν εκτελεσθούν σωστά δίνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες», δήλωσε η Προπονήτρια της Ομάδας, Μαρία Μπακετέα  η οποία κλείνοντας απέδωσε τα εύσημα και  στη Δασκάλα του Μπαλέτου Μαριαλένα Ξένου.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους το Δ.Σ. του Ο.Γ.ΗΡ.Α. , ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Βλαντής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Περικλής Περδικάρης, οι οποίοι απένειμαν και τα μετάλλια καθώς και πλήθος κόσμου, που ξεπέρασε τους 2000 θεατές τις 2 ημέρες του αγώνα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ