Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ Β΄ Κατηγορία

Δημοσιεύθηκε

στις

ΠΑΟ Αλσούπολης

-Ατρόμητος Χαλανδρίου:2-4

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο αγώνας του ΠΑΟ Αλσούπολης με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου που τελείωσε με νίκη των φιλοξενούμενων με 4-2 με τις αποφάσεις του διαιτητή και του δεύτερου βοηθού της συνάντησης να προκαλούν απορίες αλλά και οργή. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε δύο πρόσωπα καθώς στο πρώτο μέρος ήταν υποτονικό με την μπάλα να παίζεται περισσότερο στον χώρο της μεσαίας γραμμής χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Τα δεύτερο είχε, όμως, διαφορετική εικόνα καθώς οι ποδοσφαιριστές του σωματείου του Χαλανδρίου παίζοντας άριστα τις αντεπιθέσεις πήρανε προβάδισμα τριών τερμάτων που έδειχνε πως δεν μπορούσε να γυρίσει. Τότε και ενώ οι πράσινοι της Νέας Ιωνίας είχαν μειώσει πήρε τον ρόλο του πρωταγωνιστή της συνάντησης ο ρέφερι με τον βοηθό του προκαλώντας τις δίκαιες διαμαρτυρίες των φιλάθλων.  Πιο ειδικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄με αμφισβητούμενο πέναλτι καθώς ο Σουμελίδης, που δέχθηκε το μαρκάρισμα του Σόντα, έπεσε εντυπωσιακά παίρνοντας την απόφαση της εσχάτης των ποινών που ο ίδιος εκτέλεσε κάνοντας το 0-1. Έντεκα λεπτά μετά σε αντεπίθεση ο Φωτίου με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 66΄ είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Ζουμή καθώς ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Οριανός σε σέντρα βγήκε σαν άνεμος πέφτοντας με δύναμη πάνω στο σώμα του παίκτη της Αλσούπολης με τον διαιτητή να σφυρίζει επιθετικό φάουλ(!) και τον Ζουμή να μένει στο έδαφος για ένα πεντάλεπτο με τον γιατρό του αγώνα να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και τον ποδοσφαιριστή  τελικά να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο καθώς χτύπησε στα πλευρά. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν κάνει τις τρεις αλλαγές τους και έτσι συνέχισαν το παιχνίδι με δέκα με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Οριανό να απαντά με ειρωνεία στις φωνές της εξέδρας. Στο 71΄ ο Σουμελίδης έφυγε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και φτάνοντας απέναντι στον Θεοδωρίδη έκανε το 0-3. Δύο λεπτά μετά ο Σεϊτι με δυνατό πλασέ από κοντά μείωσε σε 1-3 αλλά η φάση που άναψε για τα καλά το παιχνίδι έγινε στο 84΄ότανο Σουμελίδης έφυγε  από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και πασάροντας στον Μάντζαρη είχαμε το 1-4 με τους φιλάθλους της Αλσούπολης να τα βάζουν με το βοηθό που δεν υπέδειξε την παράβαση αλλά και το διαιτητή που ως τότε είχε συνεχή σφυρίγματα ανακόπτοντας  τον ρυθμό της αναμέτρησης ενώ συνολικά έκανε  υπερβολική χρήση σφυριγμάτων και κίτρινων καρτών. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μέσα σε φορτισμένο κλίμα οι Ιωνιώτες βγήκαν μπροστά αλλά το μόνο ουσιαστικό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-4 με γκολ του Λάμπρου Σόντα στο 89΄ ενώ πριν έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα οι Σεϊτι και Τσικρητέας.
ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Τσικρητέας) Θεοδωρίδης, Α. Σόντας, Μέμι (39΄λ.τρ. Σεϊτι), Τιτόπουλος, Ζουμής, Λ. Σόντας, Γκίκας, Μπανιάς (64΄Πολυγένης), Στυλιανού (60΄Μύτης), Λογγίτσης, Τσικρητέας. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ