Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Χρυσό μετάλλιο για το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε προσφάτως το Cosmogym Festival – Contest, το διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους, στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.
Στο Cosmogym συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα, καθώς και αποστολές από το εξωτερικό. Φέτος στη διοργάνωση συμμετείχαν 4.678 αθλητές με τους 210 προπονητές τους και ομάδες από Γερμανία, Σκωτία και Ισραήλ.
Το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής της Διεύθυνσης Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, με 31 αθλήτριες και πρόγραμμα με τίτλο “Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα”, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και απέσπασε θετικές κριτικές για το πρωτότυπο πρόγραμμά του.

Οι αθλήτριες ηλικίας 11-15 χρ. αξιολογήθηκαν από Πανεπιστημιακή Επιτροπή, σύμφωνα με τους βασικούς κανονισμούς της F.I.G (Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής). Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε στον όμιλο των πρωτοεμφανιζόμενων ομάδων, μιας και ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Χαϊδαρίου συμμετείχε στο διαγωνιστικό κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής.
Το χρυσό μετάλλιο ήρθε ύστερα από πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών και της προπονήτριάς τους, αφού οι αθλήτριες προέρχονταν από δύο διαφορετικά τμήματα που ενώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για να γίνουν μία ομάδα και τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα”- ο τίτλος του προγράμματός τους τα λέει όλα.

H σύνθεση της ομάδας

Τη χρυσή 31μελή ομάδα αποτελούσαν οι: Αλεξοπούλου Αθανασία, Αλιμέτα Εντιόλα, Αλιμέτα Γκέρτα, Ανάση Αγγελική, Αργυρού Κατερίνα, Βλάχου Σοφία,
Βουλγαρέλη Νάσια, Γεροντιδάκη Κωνσταντίνα, Γεωργαντά Λυδία, Καλλιάρα Μαργαρίτα, Καρανικόλα Γεωργία, Καραούλια Ήριννα, Κατσούλη Δανάη, Κυρίτση Ευαγγελία, Κυρίτση Μαρία, Λέων Άννα, Μελισσιανού Δέσποινα, Μητσάκου Κωνσταντίνα, Ντούρμα Ειρήνη, Ορδόλη Δήμητρα, Ουτσιανκούση Ελένη, Παλλήκαρη Δήμητρα, Παπαγεωργίου Σταυρούλα, Παρασκευοπούλου Ευαγγελία, Πολυδώρου Ζωή, Πορφύρη Μαρία, Σαραντινού Νεφέλη, Σταύρακα Χριστίνα, Σταυρακάκη Σταυρούλα, Τσιφτσή Τόνια και Χατζηλία Ηλιάνα.

Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής: Πρωτογέρου Δέσποινα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ