Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ τεσσάρων Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στο “ALL STARS VOLLEY”!

Δημοσιεύθηκε

στις

“All Stars Volley”, μία συνάντηση κορυφής μεταξύ τεσσάρων εθνικών ομάδων πετοσφαίρισης (παλαίμαχων και ενεργών παικτών και παικτριών) στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς», διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών και τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στις 18.00 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες ανάμεσα στους παλαίμαχους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες και τους σημερινούς αστέρες της Εθνικής μας ομάδας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης. Επίσης, αγώνας θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου.

Υπεύθυνος της Διοργάνωσης είναι ο Σωτήρης Αμαριανάκης, παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης, ο οποίος τα τελευταία εννιά χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την δράση τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ