Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Υιοθετήστε έναν αθλητή” των Special Olympics

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το πρόγραμμα “Adopt an athlete – Υιοθετήστε έναν αθλητή” που εφαρμόζει η Ελληνική Επιτροπή Special Olympics με στόχο την κάλυψη των εξόδων της ελληνικής αποστολής προκειμένου να μην στερηθούν οι αθλητές Special Olympics το εισιτήριο για στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics 2014, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, ο Μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης αθλητής των Special Olympics Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Ενημερώνοντας τον Δήμαρχο για το πρόγραμμα που κατά τα προηγούμενα χρόνια είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εταιριών και ιδιωτών που πίστεψαν στη φιλοσοφία των Special Olympics, ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ζήτησε από τον Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.
“Αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προσέφερε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στους Έλληνες αθλητές Special Olympics, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, ως Δήμος απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες μας να στηρίξουν το πρόγραμμα “Adopt an athlete – Υιοθετήστε έναν αθλητή” έτσι ώστε η οικονομική κρίση να μην σταθεί εμπόδιο οι 74 Έλληνες αθλητές με τους προπονητές τους να μην βρεθούν στους Αγώνες Special Olympics 2014 στην Αμβέρσα του Βελγίου” δήλωσε ο κ. Πατούλης, καταθέτοντας την υποστήριξή του στην προσπάθεια αυτή.
Με την ευκαιρία της συνάντησής ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Special Olympics επέδειξε τα έξι του μετάλλια στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τρία από τα οποία κατέκτησε στη διάρκεια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Bowling Special Olympics στην Πάφο της Κύπρου, και άλλα τρία στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011. Ο Δήμαρχος, για ακόμη μια φορά συνεχάρη τον Κωνσταντίνο για τις επιτυχίες του με την ευχή και από τους επόμενους αγώνες να γυρίσει με μετάλλια στις αποσκευές του.
Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια “Adopt an athlete – Υιοθετήστε έναν αθλητή” μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 211 2011000 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ