Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τρίτη σερί ήττα για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΟ Ρουφ, που επικράτησε με 3-1 επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης.

Η ομάδα του Στάθη Πανακούλια έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Ήφαιστο, ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για 3ο σερί ματς και να μείνει στους 4 βαθμούς και στην 13η θέση μαζί με τον Πανερυθραϊκό.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς.

Με την έναρξη του 2ου μέρους το ματς πήρε φωτιά. Στο 48′ ο Κουνάδης έδιωξε το εξ’ επαφής πλασέ του Γαντζούλα, η μπάλα μετά από κόντρες στρώθηκε στον Σιδηρόπουλο που με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και στο επόμενο λεπτό ο Μπόκος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Γαντζούλα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1 και στο 55′ ο Ζοτάι εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργίου με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση στο 90′ αλλά το σουτ του Καραγεώργου πέρασε ξυστά από αριστερό δοκάρι του Κουνάδη. Στο 90+3′ ο Γεωργόπουλος εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος της άμυνας του Ατρόμητου, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουσουρίδη που κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Σαμιώτης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καράβολας, Κομιώτης, Ζαγαρέλος (70′ Μπάμπουλας), Γαντζούλας (60′ Φάκης Ι.), Δούκας (87′ Φάκης Δ.), Σιδηρόπουλος, Βιτορεάνου, Μπούντρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ