Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το 1ο Λύκειο Ν. Ψυχικού τιμά τον θρύλο της κολύμβησης, Σπύρο Γιαννιώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μαθητές, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ουΛυκείου Νέου Ψυχικού την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης στις μεγάλες αποστάσεις, Σπύρο Γιαννιώτη.

Όμως, ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν είναι μόνο ένας θρύλος της κολύμβησης. Αποτελεί το πρότυπο του αθλητή που θέλουμε να παρακολουθούν και να μιμούνται τα παιδιά μας!

Συνεπήρε ένα ολόκληρο σχολείο με τον καίριο και μεστό του λόγο, κεντρίζοντας το μυαλό και ζεσταίνοντας την καρδιά των μαθητών. Μίλησε κυρίως για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε ο ίδιος στην πορεία του προς την κορυφή, τονίζοντας ότι αυτές οι αντιξοότητες είναι που τον σκληραγώγησαν και στο τέλος τον οδήγησαν στη νίκη. «Η αποτυχία σε ετοιμάζει για τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά και συμβούλευσε τους μαθητές να μη φοβούνται τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Το σημαντικό είναι να ξανασηκώνονται στα πόδια τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Ολυμπιονίκη μας από τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Ν. Ψυχικού, κ. Δ. Τσάγκλα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης συγκινήθηκε με την αφιέρωση « Στον Ολυμπιονίκη της καρδιάς μας ». Ευχαρίστησε θερμά καθηγητές, γονείς και μαθητές για την τιμή που επιφύλαξαν στο πρόσωπό του, και δήλωσε πως με μεγάλη του χαρά θα επισκεφτεί ξανά με την πρώτη ευκαιρία το 1ο Λύκειο Ν. Ψυχικού !

Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στο 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, προκειμένου οι μαθητές να γνωρίσουν και να εμπνευστούν από ανθρώπους -πρότυπα ζωής!

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ