Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης πραγματοποίησε, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τις βραβεύσεις των πρωταθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2023.

Το θέατρο για ακόμη μια φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ήρθε να χειροκροτήσει τους διακριθέντες αθλητές. Ο αριθμός των πρωταθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς βραβεύτηκαν πάνω από 200 αθλητές που πρωτοστάτησαν τόσο στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό στερέωμα όσο και στους πανελλήνιους αγώνες. Αξιέπαινη και γιγαντιαία η προσπάθεια των αθλητών, προπονητών, συλλόγων, γονιών, που όλοι μαζί στοχευμένοι, συγχρονισμένοι και προσηλωμένοι δούλεψαν προς ένα σκοπό αυτόν της νίκης, της διάκρισης, της καταξίωσης και τελικά κατάφεραν και τον πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο που είχε δημιουργήσει το τμήμα αθλητισμού αποκλειστικά για τους πρωταθλητές μας, αναφερόμενο στο δύσκολο δρόμο που έχουν διαλέξει να ακολουθήσουν, το οποίο είναι γεμάτο προσπάθεια, πειθαρχία, δοκιμασίες και θυσίες. Και όλα αυτά γιατί οι πρωταθλητές δεν γεννιούνται στο βάθρο, αλλά χτίζονται μέσα από τις αντιξοότητες και την σκληρή δουλειά. Όλα αυτά τα παιδιά πίστεψαν στον εαυτό τους, εμπιστεύτηκαν τις δυνάμεις τους, έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους και έγραψαν ιστορία με το μελάνι της νίκης!!!

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νικοθόδης Βαγγέλης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον τεράστιο αριθμό των αθλητών και έκανε ειδική μνεία στους γονείς τους οι οποίοι είναι οι αφανείς ήρωες των επιτυχιών τους.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες και όλους όσους συνέδραμαν, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο των εγκαταστάσεων τη πόλης, το οποίο θα συνεχιστεί και με νέα γήπεδα στο χώρο της επένδυσης του Ελληνικού, σε οικόπεδα που αποτελούν πλέον ιδιοκτησία του Δήμου. «Ο Δήμος πάντα θα είναι αρωγός και θα στηρίζει πολύπλευρα την πλούσια αθλητική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην πόλη μας αφού όχι μόνο συντηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις και δημιουργεί νέες αλλά παρέχει δωρεάν σε όλα τα σωματεία τις υποδομές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στόχος είναι η ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή συλλόγων και αθλητών και κατ’ επέκταση περισσότερες διακρίσεις και νίκες σε διεθνείς και εθνικές διοργανώσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους χορηγούς της εκδήλωσης μας: Κατασκευαστική εταιρεία HELLINICON, εταιρεία Συστημάτων Σκίασης Γουρνοπάνος, Φροντιστήρια ΡΟΜΒΟΣ και κατάστημα εστίασης Virtuoso.

Τέλος, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συγχαίρει και πάλι, όλους τους πρωταθλητές της πόλης  και τους εύχεται να είναι πάντα γεροί και υγιείς.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ