Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το Ηράκλειο έτρεξε στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου για την στήριξη των αδύναμων

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεκάδες Ηρακλειωτών συμμετείχαν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που οργάνωσε η δράση Όλοι Μαζί Μπορούμε ταυτόχρονα σε 22 δήμους του λεκανοπεδίου, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με στόχο την συγκέντρωση δωρεών για την στήριξη των δημοτικών κοινωνικών παντοπωλείων και, κατά συνέπεια, τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Με αφετηρία από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο, οι δρομείς, μικροί και μεγάλοι, έτρεξαν και περπάτησαν για 5 χλμ στους δρόμους της πόλης, χωρίς τελικούς νικητές ή πρωτιές, απλά για την χαρά της Άθλησης και της αλληλεγγύης.
Το σύνθημα της εκκίνησης έδωσε ζωντανά από τον… Αγ. Δομίνικο ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, σε μια συνεργασία του Όλοι Μαζί Μπορούμε με τον όμιλο του ΣΚΑΪ, ενώ τον Αγώνα στο Ηράκλειο υποστήριξαν το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (με την παροχή ασθενοφόρου), το τοπικό παράρτημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου.
«Το Ηράκλειο και οι πολίτες του δήλωσαν και πάλι παρόντες σε ακόμα ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, σε ακόμα μια δράση υποστήριξης των συμπολιτών που χρειάζονται την βοήθειά μας. Τι καλύτερο δε όταν τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς συνδυάζονται με την ευκαιρία για άθληση, με την ευκαιρία να χαρούμε την πόλη μας», το σχόλιο του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ