Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Το ανανεωμένο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» άνοιξε τις πύλες του

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ανανεωμένο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» άνοιξε τις πύλες του για τα εγκαίνια, με ένα φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσε το παρόν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, παρευρέθηκαν επίσης αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων από τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της πόλης.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι η αναβάθμιση του γηπέδου αποτελούσε στόχο και αίτημα χρόνων, που υλοποιήθηκε για να παρέχει στους αθλούμενους τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να καλλιεργήσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Σίγουρα, είπε, είναι «προίκα» για όλα τα παιδιά, τους νέους και τις νέες της πόλης μας, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να αθλούνται καθημερινά. Θα συνεχίσουμε, με την αναβάθμιση του 1ου Αθλητικού Κέντρου στο Δάσος, ώστε να υπάρχουν πλέον περισσότερα γήπεδα που να συμβάλουν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. Τέλος, ευχαρίστησε τους παλαίμαχους των δυο σπουδαίων ομάδων”.
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου των Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 8-6 των παλαιμάχων του AO Χαϊδαρίου.
Οι παλιές δόξες και των δύο συλλόγων πρόσφεραν γκολ και άφθονο θέαμα στον κόσμο που τους παρακολούθησε, οι οποίοι έφυγαν αδιαμφισβήτητα γεμάτοι από το ποδόσφαιρο που είδαν.
Τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με κύπελλο που παρέλαβε ο Πρόεδρος του, Γιώργος Δαρίβας, από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, και τον Πρόεδρο των βετεράνων του Χαϊδαρίου, Θεόδωρο Αποστολόπουλο.
Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση έγινε στον Πέτρο Καραβίτη που τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων και στον Λευτέρη Καπετανάκη, πρώην Πρόεδρο του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ