Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικοί αγώνες του τουρνουά Ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Εύα Χριστοδούλου», συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από 15 δημοτικά σχολεία του δήμου.

Οι δάσκαλοι και οι γυμναστές που συνόδευαν τα παιδιά καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά, βραβεύθηκαν για τη συμβολή τους στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών και τη δημιουργία κλίματος ευγενούς άμιλλας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννα Χριστόγλου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στέλιος Βασιλειάδης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γιάννης Γκίκας και «Αιγάλεω Νέα Εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης «Ώρα Αιγάλεω» κ. Ηλίας Μάνδρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Αγγελόπουλος.

Την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω εκπροσώπησαν η κ. Βιργινία Γεωργοπάνου (Πρόεδρος), η κ. Θεοδώρα Σιδηροπούλου (Γραμματέας), η κ. Ρίτσα Τιρτιράκη (Αντιπρόεδρος), ο κ. Δημήτρης Κουτσομπόλης (Ειδικός Γραμματέας), ο κ. Γιώργος Αντωνίου (Ταμίας) και ο κ. Χαράλαμπος Μαστορόπουλος (μέλος).

Καθοριστική, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά, ήταν η συμβολή του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας και της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω (ΕΠΟΜΕΑ).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ