Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα πήρε όλα ο Δούκας: Η ομάδα του Αμαρουσίου κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και super cup

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα έγραψε ιστορία, καθώς με τη νίκη του επί του Ερμή Ζωγράφου 5-2 στην παράταση, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, πανηγύρισε και το πρώτο του «τρεμπλ», καθώς μέσα στη χρονιά κατέκτησε τους τρεις εγχώριους τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο και super cup).

Πρόκειται ασφαλώς για μία σπουδαία επιτυχία για τους «μπλε» οι οποίοι απέδειξαν ότι είναι η «υπερδύναμη» στο ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας.

Το κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας φιλοξένησε την προηγούμενη Κυριακή τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ερμή ισόπαλους μπροστά στο σκορ με 1-2. Στην επανάληψη το τέρμα του Κονδυλάτου έφερε τις ομάδας στα ίσα 2-2 οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού είχαν το «καθαρό μυαλό» αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να σημειώσουν τρία «αναπάντητα» τέρματα με τους Καράμπελα, Φλώρο και Καραβίδα, φτάνοντας με πανηγυρικό τρόπο στο 5-2, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια εντός και εκτός παρκέ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της παράτασης, αθλητές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση και του Κυπέλλου με τον αρχηγό Δημήτρη Καραβίδα να καλεί τον μικρότερο της ομάδας, Γιώργο Καράμπελα, να σηκώσει ψηλά το τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που κατακτήθηκε δύσκολα αλλά έγραψε ιστορία με…χρυσά γράμματα!

Σίγουρα, μια από τις πιο όμορφες στιγμές του τελικού ήταν η κοινή φωτογράφιση των δύο ομάδων λίγο μετά την απονομή. Μια φωτογραφία που δηλώνει αναγνώριση και σεβασμό, από και προς κάθε κατεύθυνση.

Να σημειώσουμε ότι οι «μπλε» την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο UEFA Futsal Champions League.

Εμφανώς συγκινημένους ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα Γιώργος Μοστριός μετά το τέλος του τελικού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: « Είναι μία σπουδαία επιτυχία για την ομάδα μας η κατάκτηση του τρεμπλ. Καταφέραμε να κάνουμε κάτι μοναδικό. Σίγουρα αποτελεί καταξίωση για τους αθλητές, τους προπονητές και τον σύλλογο. Όλη τη χρονιά κάναμε μεγάλο αγώνα και πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή την επιτυχία».

Μιλώντας για την επόμενη χρονιά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνε μία καλή πορεία και στην Ευρώπη.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ