Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα εκθέματα του Μουσείου Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη έκθεση του Μουσείου Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου στο Παλαιό Φάληρο από από την Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και να κάνουν μια αναδρομή στη πορεία της, τις τελευταίες δεκαετίες μέχρι και το «σήμερα», μέσα από μια σειρά από 1.000 κειμήλια που παραπέμπουν σε σημαντικές στιγμές αλλά και σε παίκτες που έγραψαν ιστορία, θα έχουν από την Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου οι λάτρεις, οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβος και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις 9 έως 21.00 καθημερινά με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί :

  • Tην Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 18.00 να γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης
  • Την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 18.00 να την επισκεφτούν οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία έως το 1980 και μας οδήγησαν στο EURO της Ιταλίας
  • Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 18.00 να την επισκεφτούν οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία έως το 1994 και μας οδήγησαν για πρώτη φορά στο MUNDIAL της Αμερικής
  • Την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 18.00 να την επισκεφτούν οι Έλληνες διεθνείς της πρωταθλήτριας Ομάδας Ευρώπης του 2004
  • Την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 18.00 ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο
  • Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 10.30 θα επισκεφθεί την έκθεση ο Φάνης Γκέκας, ο μεγάλος σκόρερ της Εθνικής μας Ομάδας

Παράλληλα, τις πρωινές ώρες, δίνεται η δυνατότητα σε σχολεία, ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλους συλλόγους να επισκεφτούν την έκθεση κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τον Δήμο Χανίων και τον Σύλλογο Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ