Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα Βριλήσσια στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» – Κατέκτησαν την 5η θέση επικρατώντας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην 5η θέση του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης» τερμάτισε η ομάδα των Βριλησσίων, καθώς επικράτησε 17-14 του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

O αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ισορροπημένος, με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκει τον Ιωνικό με ένα γκολ μπροστά (8-9). Στο δεύτερο μέρος, τα Βριλήσσια ανέβασαν την απόδοσή τους και πέντε λεπτά πριν το τέλος προηγούνταν με 14-13. Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τελικά πήραν τη νίκη με 17-14.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά ο ΕΣΝ Βριλήσσια ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Διομήδη Άργους με 24 -27 και την δεύτερη ημέρα γνώρισε την ήττα από την Ραμάτ Ασρόν με 22-38.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 17-14. Βριλήσσια (Θάνος Τούτσης): Καραδήμας, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Βλάχος, Τόμπρος 1, Γλύκας, Πανταζής, Καραμασιώτης 2, Αναστασίου, Ζαρρίκος, Χερουβείμ 6, Τζανιδάκης, Βαμβακάς, Στάθης Π. 1, Χουρσουντιάν 2, Χάλαρης, Στάθης Μ. 3. Ιωνικός Ν.Φ. (Γιάννης Αρβανίτης): Συγγάρης, Παπαδόπουλος 1, Χαντέλης3, Ματζόπουλος 1, Μπαλάσκας 1, Χελιώτης, 1 Παπανικολάου, Βασιλείου, Τοκατζόγλου, Μελετάκος 2, Μπούτος, 1 Κουκουλάς 4, Ελοζιέουα. Διαιτητές: Ζήσης-Μερτινιάν.

Την πρώτη θέση του τουρνουά κατέκτησε η ΑΕΚ που νίκησε στον τελικό την Ραμάτ από το Ισραήλ με 30-23. Την 3η θέση του τουρνουά κατέκτησε η Ανόρθωση και την 4η θέση, ο Διομήδης Άργους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ