Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τέλος ο Ιωνικός από την Α1!

Δημοσιεύθηκε

στις


Είναι και επίσημο, ότι ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα αναστείλει τη λειτουργία του ανδρικού του τμήματος για την περίοδο 2015-2016 και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Η διοίκηση της ομάδας έστειλε επίσημο έγγραφο προς της ΟΧΕ, μέσο του οποίου την ενημερώνει ότι οι λόγοι για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι οικονομική. Από την μεριά της η ΟΧΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοινώνει και επίσημα το συμβάν, που μόνο στα θετικά της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου δεν γράφεται. Τέλος βάση νόμου θα γίνει μπαράζ για το ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Ιωνικού. Ο αγώνας θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μεταξύ του Πανελληνίου και του Αρχέλαου Κατερίνης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Με έγγραφο του στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ο Ιωνικός ΝΦ ενημέρωσε ότι για οικονομικούς λόγους αναστέλλει τη λειτουργία του ανδρικού του τμήματος για την περίοδο 2015-2016 και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Handball Premier.
Κατ’ εφαρμογή του κεφαλαίου Γ’ παράγραφος 8.2 (περίπτωση α’) της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων, οι δύο επιλαχούσες ομάδες που θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ την άνοδό τους είναι οι δευτεραθλήτριες των δύο ομίλων της Α2 Ανδρών περιόδου 2014-15, δηλαδή ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (1ος όμιλος) και ο Αρχέλαος Κατερίνης (2ος όμιλος).
Η ΟΧΕ απέστειλε έγγραφο στα δύο Σωματεία με το οποίο ζητάει να ενημερώσουν το αργότερο μέχρι Δευτέρα 3/8/2015 για την συμμετοχή τους σε αγώνα μπαράζ ανόδου, ο οποίος θα οριστεί από την ΔΕΠ/ΟΧΕ το αργότερο εντός του πρώτου 10ημέρου του Σεπτεμβρίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ