Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τέλος εποχής με καταγγελίες κατά πάντων για τη διοίκηση του Α.Ο. Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις


Με ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα οι διοικούντες του Α.Ο. Πεύκης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου έκαναν γνωστά τα παρακάτω: “Συγχαίρουμε δημόσια το φίλο σωματείο του Βύρωνα για την παλικαρίσια νίκη επιβίωσης που πέτυχε επί της ομάδας μας. Ανακοινώνουμε επίσημα την παραίτηση του Δ.Σ. και την οριστική αποχώρηση των ελάχιστων φίλων και χορηγών που στήριξαν την προσπάθεια των τελευταίων τεσσάρων ετών όπου η ομάδα είχε συνεχείς επιτυχίες. Κλείνει ένας κύκλος και ελπίζουμε μελλοντικά να ανοίξει ένας άλλος ακόμα πιο επιτυχής με νέους ανθρώπους. Σε ότι αφορά την φετινή χρονιά στην οποία η ομάδα μας υποβιβάστηκε και έχασε την κατηγορία οφείλουμε να ομολογήσουμε την αποτυχία της διοίκησής μας.

Παράλληλα οφείλουμε να αναδείξουμε την προκλητική αδιαφορία των ποδοσφαιριστών μας. Αν δει κάποιος το ρόστερ των ποδοσφαιριστών που παρέλασαν από την ομάδα μας φέτος καταγράφονται τα εξής:                    

1.    Ενας αθλητής από την Super League ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ.     
2.    Δέκα αθλητές από την Football League    
3.    Δέκα αθλητές από ομάδες Γ΄ Eθνικής                                      
4.    Δέκα αθλητές από την Δ΄ Εθνική και 5 νέοι αθλητές μικρής ηλικίας.                       
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί φάνηκαν ανίκανοι, ανάξιοι, δειλοί και προκλητικά αδιάφοροι και το πρόβλημα τους ήταν ότι ..δεν είχαν πρόβλημα. Επιθυμία δική μας είναι αυτοί οι αθλητές να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα με το σήμα του σωματείου μας. Ξεκινάμε ενέργειες προκειμένου η ομάδα να αποσυρθεί  από το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες για το μέλλον.

Τέλος οφείλουμε ‘’να ευχαριστήσουμε’’ και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για την ‘’θερμή υποστήριξη’’ στον αγώνα επιβίωσης που έκανε το σωματείο μας τους τελευταίους μήνες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα 7 εισιτήρια που έκοψαν οι Πευκιώτες φίλαθλοι για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον κρίσιμο αγώνα με την Δόξα Βύρωνα. Με λίγα λόγια χωρίς φιλάθλους και παίκτες με κίνητρο δεν πάμε πουθενά. Για αυτό τον λόγο αποχωρούμε και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και όλους αυτούς που αδιαφόρησαν για την προσπάθεια μας”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ