Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι μαθητές των βορείων προαστίων παίζουν σκάκι

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.), σε συνεργασία με τα σωματεία Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής και Φιλαθλητικός Όμιλος Νέων Ηρακλείου Αττικής – «Επικοινωνία», διοργανώνουν Ατομικά και Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών 2014, Σάββατο 15/03 στις 10:00 και Κυριακή 16/03 στις 17:00.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Ο χώρος των αγώνων θα είναι το σχολικό συγκρότημα των 3ου Δημοτικού Σχολείου και 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής (οδός Ευριπίδου αριθμός 09, Ηράκλειο Αττικής). Οι αγώνες θα διεξαχθούν τo Σάββατο, 15.03.2014 από ώρας 10:00. Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωσης συμμετοχής 09:00. Όσοι προσέλθουν μετά τις 09:30 δε θα αγωνιστούν.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, δημοσίων και ιδιωτικών, και οι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, δηλαδή των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού και Χαλανδρίου.

Στην περίπτωση, κατά την οποία κάποιος/ -α αγωνιστεί σε πάνω από ένα Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα, χάνει το δικαίωμα της πρόκρισης στην τελική φάση.

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Πέμπτη, 13.03.2014 (εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής δε θα γίνουν δεκτές) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): [email protected], δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο και αριθμό δελτίου αθλητικής ιδιότητας και υγείας Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), εφόσον είναι εγγεγραμμένος/ -η ως αθλούμενο μέλος σε σκακιστικό σωματείο μέχρι τις 31.12.2013.

Παρακαλούνται όσοι από τους συμμετέχοντες, τις συμμετέχουσες και τους συνοδούς τους θέλουν και μπορούν να φέρουν μαζί τους τρόφιμα, τα οποία θα βοηθήσουν ουσιαστικά το ανθρωπιστικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ