Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζεται η αγωνία για την Ελευθερούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Τριφυλλιακό

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Τριφυλλιακός, που επικράτησε με 1-0 επί της Ελευθερούπολης, και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Έφτασε τους 48 βαθμούς και είναι μαζί με την Κηπούπολη στη 2η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους Λύκους. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν στους 25 βαθμούς και είναι στην 10η θέση μαζί με την Αναγέννηση Πετρούπολης και παραμένουν σε επισφαλή θέση.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Χαλκιαδάκη των γηπεδούχων στο 13′, ο οποίος σε σύγκρουση με συμπαίχτη του τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να υπάρξει περίπου 15λεπτη διακοπή.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βιντζηλαίο, ενλω στο 54′ ο Πορφυρόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-1, που έμεινε σαν τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 82′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χούσος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης (27′ λ.τρ. Φλώρος), Χούσος, Μεσάκου (76′ Γκιτάκος), Λέκκας (37′ λ.τρ. Γεωργίου), Μπονγκουέ, Σερδενές, Καντελμίδης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Λιάπης, Τσιάτσιος, Μαλέλλι (77′ Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Ζάχαρης, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (65′ Χάνι), Σαντικάι (46′ Κονταράτος), Αλικάι (82′ Μακρής).

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ