Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζεται η “Άσκηση στη Φύση” για τους ηλικιωμένους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η περιπατητική δράση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης “Άσκηση στη Φύση” για την τρίτη ηλικία με αυξανόμενο αριθμό συμμετεχόντων.

Η δράση διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Κέντρο Κοινότητας στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενεργούς γήρανσης και έχει κύριο στόχο τη δραστηριοποίηση, την ασφαλή άσκηση, τη σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία των ατόμων άνω των 60 ετών μέσα από την επαφή τους με τη φύση. Οι συμμετέχοντες με ενθουσιασμό ακολουθούν τις οδηγίες της εθελόντριας φυσικοθεραπεύτριας Μαντώς Κολιοπούλου.

 

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ενεργή γήρανση σημαίνει ότι η ζωή συνεχίζεται αμείωτη. Οι σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας παρέχουν ευκαιρίες για να εξακολουθούν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της και να ζουν όσο το δυνατόν υγιείς και δραστήριοι απολαμβάνοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κοινωνική μας Υπηρεσία και στην εθελόντρια φυσικοθεραπεύτρια κυρία Κολιοπούλου για την υλοποίηση της Δράσης Περίπατου και Άσκησης για την Τρίτη Ηλικία.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ