Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συγχαρητήρια από τη Λαϊκή Συσπείρωση στον ΑΓΣ «Ανατολή» για τις νέες μεγάλες επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον ΑΓΣ «Ανατολή» για τις νέες μεγάλες επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην.

Το κείμενό τους:

“Οι Οργανώσεις N. Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στη διοίκηση του ΑΓΣ «Ανατολή» και την πρωταθλήτρια του συλλόγου Κυριακή Φιλτισάκου για τις νέες μεγάλες επιτυχίες, τις πρωτιές και τα ρεκόρ που κατέγραψε στα πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην ανοικτού και κλειστού στίβου.

Οι αθλητές και οι προπονητές, η διοίκηση του συλλόγου αξίζουν τον θαυμασμό όλων, καθώς καταφέρνουν συνεχώς μεγάλες επιτυχίες, τη στιγμή που λαμβάνουν μηδενική βοήθεια από την πολιτεία και τον δήμο και που οι εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας παραμένουν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Μαζί με την μεγάλη οικογένεια του ΑΓΣ «Ανατολή» θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε σύγχρονες αθλητικές υποδομές και την ανάλογη στήριξη που πρέπει οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι να απολαμβάνουν, ώστε απρόσκοπτα να επιτελούν το πολύ σημαντικό τους έργο”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ