Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στις 23 Οκτωβρίου ο Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Άνοιξαν οι εγγραφές

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικότερο δρομικό γεγονός στο Δήμο Ωρωπού ξεκίνησε.

Ο Δήμος Ωρωπού μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) και την εταιρεία All About Running, ανακοινώνουν το Oropos Seaside Race που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.
Το πρόγραμμα του αγώνα όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά και γονείς.
Πρόκειται για μια όμορφη παραλιακή διαδρομή φυσικού κάλλους κατά μήκος του Ευβοϊκού, που απευθύνεται σε όλους, καθώς ενδείκνυται και για αυτούς που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους αλλά και για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν να αθλούνται.
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Σημείο εκκίνησης – τερματισμού θα είναι το Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού (στην είσοδο του λιμανιού) και ώρα εκκίνησης: 09:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Όριο συμμετοχών: 500 δρομείς.
ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ: Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού (στην είσοδο του λιμανιού) με ώρα εκκίνησης 09:10. Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Όριο συμμετοχών: 500 δρομείς.
ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ: Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού (στην είσοδο του λιμανιού). Ώρα εκκίνησης: 09:15. Χρονικό όριο αγώνα 60 λεπτά (1 ώρα). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Όριο συμμετοχών: 500 δρομείς.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού (στην είσοδο του λιμανιού), Ώρα εκκίνησης: 09:20. Απόσταση αγώνα 1 χιλιομέτρου. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του 1 χιλιομέτρου έχουν παιδιά έως 12 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους και τα οποία θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό). Όριο συμμετοχών: 250 παιδιά.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ: Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού (στην είσοδο του λιμανιού). Ώρα εκκίνησης: 09:20. Απόσταση αγώνα: 1 χλμ. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.). Όριο συμμετοχών: 250.
ΕLITE ΑΘΛΗΤΕΣ: Η διοργάνωση θα παρέχει συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συμμετοχών σε αθλητές όπου έχουν πετύχει την τελευταία 2ετία επιδόσεις καλύτερες από 1:18:00 ανδρών, 1:28:00 γυναικών στον Ημιμαραθώνιο, 0:35:00 ανδρών, 0:42:00 γυναικών στα 10 χιλιόμετρα, 0:17:00 ανδρών, 0:20:30 γυναικών στα 5 χιλιόμετρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για όλη τη διοργάνωση και δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.oroposseasiderace.gr
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ