Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στις 22 Απριλίου ο 23ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο Δάσος Μορέλλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης διοργανώνει τον «23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο Δάσος Μορέλλα», ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:00 στο Δημοτικό Άλσος «Κατσίμπαλη Μορέλλα».

Η εκκίνηση θα είναι κοινή αλλά θα ισχύει ξεχωριστή βαθμολογία και κατάταξη για ατομική και ομαδική βαθμολογία. Επίσης, στον αγώνα εκτός από τους μαθητές-τριες και τους αθλητές-τριες μπορούν να συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τις συνημμένες καταστάσεις πρέπει να βρίσκονται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. του Δήμου.

Στις δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναγράφονται :το ονοματεπώνυμο των μαθητών-τριών και των αθλητών-τριών και το έτος γέννησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από το Διευθυντή του Σχολείου, τον Πρόεδρο ή το Γ. Γραμματέα του Συλλόγου και να έχουν σφραγίδα του Σχολείου ή του Σωματείου.

Κατ’ εξαίρεση η γραμματεία των αγώνων θα δεχτεί δηλώσεις επί τόπου – (40) σαράντα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα κάθε κατηγορίας με την προϋπόθεση ότι ο ενδιαφερόμενος θα έχει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και θα δηλώνει το σχολείο και το σωματείο που εκπροσωπεί.

Με φροντίδα και ευθύνη των σχολείων και των συλλόγων οι μαθητές –τριες και οι αθλητές –τριες θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αγωνιζομένων είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Τα έπαθλα είναι τα εξής:

α. Στους τρεις (3) πρώτους μαθητές-τριες και αθλητές-τριες της ατομικής κατάταξης και στα τρία (3) πρώτα σχολεία και σωματεία της ομαδικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα (πρώτοι) και διπλώματα στους δεύτερους-τρίτους.

β. Για το ομαδικό για όλες τις κατηγορίες των αγώνων βαθμολογούνται οι 4 καλύτεροι μαθητές-τριες και οι 4 καλύτεροι αθλητές-τριες κατά τον τερματισμό του αγώνα από κάθε σχολείο και Σωματείο και αποτελούν τη βαθμολογούμενη ομάδα.

γ. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι Κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2005-2006 και οι μετέπειτα τροποποιήσεις του.

δ. Σε όλους που θα τερματίσουν θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ