Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στις “Αμαζόνες” η διεθνής αθλήτρια Μαρία Νομικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του, με τη διεθνή αθλήτρια Μαρία Νομικού.

Η Μαρία Νομικού, που θα ενισχύσει την ομάδα από τη θέση της κεντρικής στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, είναι μια πολύ έμπειρη και πολυσύνθετη αθλήτρια. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε ως ακραία/διαγώνια, ενώ στην πλούσια καριέρα της έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος όπως και το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ.

Η σπουδαία αθλήτρια, που γεννήθηκε το 1993 και έχει ύψος 1.90, έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις της, η κα. Νομικού, τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των Αμαζόνων. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της στη νέα Πρι Λιγκ».

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στη Μαρία Νομικού, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ